Du læser nu
ROADTRIP – benzintanke og vandtårne..

ROADTRIP – benzintanke og vandtårne..

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

Ahh… Jeg ligger i hotelsengen på ACE Hotel i Palm Springs – nybadet og træt helt ind til knoglerne.. De sidste par dage har budt på virkelig mange indtryk og oplevelser – og ikke ret meget internet. Der er en hel del der skal fordøjes lige nu, og mit trætte hovede arbejder på højtryk for at kuratere de mange oplevelser.. Der er meget at fortælle, men lige nu vil jeg istedet hengive mig til Palm Springs afslappede hipstervibes, så istedet for at fortælle lange malende beretninger fra Grand Canyon, Antelope Canyon eller Monument Valley, vil jeg istedet dele én af mine quirks med jer. Jeg elsker vandtårne. Og gamle benzintanke. Og skøre skilte. Og hvad man nu ellers falder over ude i den del af USA, der bedst betegnes som øde.

 

Jeg kan få timer til at gå på passagérsædet med kameraet klar til at skyde og kan ægre mig i flere kilometer, hvis det ikke lige lykkedes at få den skøre, gamle rustne bil med, der stod foran vandtårnet, fordi vi susede forbi med 130km i timen (.. that actually happened..).. Jeg har endnu ikke præsteret at insistere på at vi måtte vende om så jeg kunne få det rigtige billede, men ofte får jeg (med stress i stemmen) sagt (.. råbt) ‘laaangsooommt’, mens jeg febrilskt fumler med at få linse-beskytteren flået af, for kun lige akkurat at nå at fange en skør hane på toppen af en forladt fastfood-joint i midten af ingenting. “For sale”, stod dér. Jeg nåede ikke at få det med, men now you know;)

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 

ROADTRIP - benzintanke og vandtårne..

 Kommentarer (4)
  • HOLD NU OP nogle flotte og seje billeder!
    Tager du dem gennem ruden eller stikker du kameraet ud af vinduet?? 😉
    Jeg prøvede nemlig sidste år at tage billeder gennem ruden og synes ikke de blev så gode ;(

    • Jeg tager dem oftest gennem ruden – når man sådan kører rundt i ørkenen er det for varmt, at køre med vinduet rullet ned:)

  • Jeg er SÅ meget med dig på sådan nogle forladte, gamle og lidt rustne bygninger! Jeg tog heller ikke billeder af andet da vi kørte ad Route 66 sidste år 😛 Og flot er det altså – selvom det jo længst er forbi sin storhedstid!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top