Du læser nu
VENICE BEACH – den perfekte dag..

VENICE BEACH – den perfekte dag..

VENICE BEACH - den perfekte dag..

Jeg er hårdt ramt af et L.A.-tilbagefald efter en ret perfekt dag langs stranden i Venice og Santa Monica. Vi lejede cykler og cruisede op og ned af strandpromenaden. Kiggede på mennesker (… det er people-watching på syre der foregår i Venice), sad i solen på en bænk, faldt over en basketball-kamp og så muskelbundter give den hele armen (pun intended) på Muscle Beach. Blev varme og kastede os i bølgerne – Skjorten med et boogie-board, som skabte helt barnlig begejstring. Og til sidst, da både vi og dagen, var blevet trætte, kunne vi solen gå ned over Stillehavet og farve himlen alle nuancer af lyserød, orange og lilla.. Det bliver overordentligt svært for mig, at forlade Californien igen, men alt har jo en ende og imorgen går turen til New York… Det bliver nu heller ikke så dårligt;)

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 

VENICE BEACH - den perfekte dag..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top