Du læser nu
MONUMENT VALLEY – en ildrød solopgang..

MONUMENT VALLEY – en ildrød solopgang..

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

OK – efter et par dovne dage i New York er jeg ved at have fået fordøjet nogle af sidste uges mange indtryk. Inden vi satte kurs mod Palm Springs, Los Angeles og – nu – New York, var vi i Monument Valley. Sidste torsdag stod vi op kl 5 for at se solen stå op over de imponerende bjergformationer, og selvom jeg principielt er imod vækkeure, når jeg holder ferie, så var det det hele værd.

 

Som vi bumlede afsted af grusveje af den berømte “17 Mile Drive” stod solen op i horisonten og malede det sandet blod-rødt. Vi mødte vilde heste og følte os – for en stund – som de eneste mennesker i hele verden, mens vi ensomt kørte rundt i de tidlige morgentimer. En ret imponerende oplevelse. Jeg kan virkelig blive fascineret af naturen, når den ser ud, som den gør i det vestlige USA – der er så meget diversitet og ‘vildhed’ over det, at det føles som om, man oplever noget nyt og fantastisk for hvert sving vejen tager.. Helt magisk:)

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 

MONUMENT VALLEY - en ildrød solopgang..

 Kommentarer (9)
  • Hej Lene

   Jeg skyder med lidt forskelligt – disse er skudt med Eos100D og et 85mm objektiv (primært.. hvis jeg husker ret). Jeg tænker, at jeg skal have skrevet et helt indlæg om mit foto-gear snart. Og jeg efterbehandler i Photoshop 🙂

 • Jeg ville så gerne have været dertil, men jeg var bange for, at køreturen blev for lang og at det måske ikke helt var besværet værd.

  Kunne heller ikke helt gennemskue, hvordan det fungerer: Kommer man til nationalparken og så er alle monumenterne indenfor en overskuelig afstand eller er de spredt så man skal køre 100-200 km?

  • Plus minus – de ligger i forskellige klumper. Den klump vi tog, ser man lettest fra “17 Mile Drive”, som tager ca. 1,5 time at køre (det er ‘off road’, så en SUV er en god ting). Derudover ligger der en anden klump – ikke 100km væk, men nærmere 50km væk. Ikke umuligt – men vi skulle nå videre til Palm Springs (.. 900km væk) samme dag, så vi skyndte os videre, da vi havde færdiggjort ’17 mile drive’. 🙂

 • Fantastisk smukke billeder. Det ser, ja, magisk ud som du selv beskriver det. Hvor er det moderne menneske priviligeret og heldig at have mulighed for at få den slags unikke oplevelser 🙂

 • Lækker tur i er ude på. Er kun lidt misundelig. Er det kun mig der oplever at bloglovin mobil appen slører det første billede? Det billede der ligger på end feed?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top