Du læser nu
NEW YORK – en dag i Soho..

NEW YORK – en dag i Soho..

NEW YORK - en dag i Soho..

Ahh  – så er jeg igen landet på Kajen. Tænk at det er 3 uger siden vi tog afsted – på den ene side føles det som var det igår, og på den anden side er der sket så uendeligt meget siden da, at det også kunne være et år siden.. De sidste 5 dage har vi brugt hos Pix, Nix og deres forældre i New York.. Vi har lavet alle de ting vi elsker at lave, når vi er der – blevet vækket hver morgen af en glad og morgenfrisk Pix, spillet flere tenniskampe, plasket i poolen, været i Woodbury, spist brunch og trillet rundt i Williamsburg, travet op og ned af Green St og Bowery i Soho, spist frokost på Delicatessen, grillet burgere og drukket kolde Coor Lite på the patio, hentet Pix i børnehave, fået mani-pedi’s (.. altså, kun mig.. Dér trækker Skjorten grænsen;)), og brugt timer (og ditto formuer) i Barnes&Noble.. Jo. Hvis ikke det var fordi billetterne til November allerede er booket, så havde det altså været umanerligt svært at tage afsted;)

 

Dress – Forever21 // Sneakers – Isabel Marant Bart // Bag – Chanel Boy // Sunnies – Celine

NEW YORK - en dag i Soho..

 

NEW YORK - en dag i Soho..

 

NEW YORK - en dag i Soho..

 

NEW YORK - en dag i Soho..

 

NEW YORK - en dag i Soho..

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top