Du læser nu
SHOPPING – Alexander Wang Mini Rockie..

SHOPPING – Alexander Wang Mini Rockie..

SHOPPING - Alexander Wang Mini Rockie..
Det hører sig næsten til efterhånden, non? At et stop i New York betyder en ny tilføjelse til enten sko- eller taskesamlingen. I denne omgang blev det taskerne der vandt. Jeg har længe ledt efter en ikke-sort taske (.. gerne Acie-farvet, tak), der kunne rumme mit kamera (og andre mindre fornødenheder), men som ikke nødvendigvis var en stor hverdagstaske. Og så skulle den gerne have skulderstrop. Jeg har kigget på meget forskelligt – et sted undervejs, troede jeg at det skulle være en mini-city fra Balenciaga. Skjorten synes det var fjollet, når nu jeg har en Velo – jeg mener stadig, at det overhovedet ikke er det samme, men ok… Og så en dag spottede jeg en Rockie i denne farve. Den var pæn, tænkte jeg. Men nok også lidt for stor. Det var i Neiman Marcus – de havde også en Mini Rockie, men kun i sort. Et par dage senere kom vi forbi Alexander Wang-butikken i Soho – de havde Mini-Rockie i en sandfarvet version. Pæn. Meeeen. Den Acie-farvede spøgte i baghovedet. Jeg spurgt forsigtigt om de mon havde én ude bag ved? Jo. Det mente ekspedienten bestemt. Og sådan gik det altså til, at jeg nu render rundt med en lille Alexander Wang Mini Rockie. Den er helt perfekt i størrelsen og farven er jeg, selvsagt, også ret pjattet med:)

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top