Du læser nu
BRYLLUP – det starter med en ring..

BRYLLUP – det starter med en ring..

BRYLLUP - det starter med en ring..

De fleste af jer har nok set det på Instagram (ihvertfald har jeg aldrig nogensinde fået så mange likes på et billede;)), men hvis nu der skulle sidde nogen derude, der ikke lige instagrammer den, så kan I nok regne det ud nu. På vores første feriedag, blev jeg spurgt om jeg kunne tænke mig at blive Fru Skjorte. Jeg sagde, naturligvis, ja;) Det er klart, at sådan et frieri er prikken over i’et på et ret fantastisk eventyr, og vi har virkelig levet i en lille boble af lyserød tosomhed. Og når nu vi selv har haft nogle uger til at fordøje det (.. mest mig – Skjorten blev ligesom ikke rigtigt overrasket;)), er det nu også ret hyggeligt at dele kærligheden med resten af verden.

 

Han friede på toppen af Los Angeles – på et sted, der betyder meget for mig. De øvrige detaljer er forbeholdt face2face-fortælling, men det var et pretty perfect proposal, meget mig og os og meget romanticals, som man siger<3  Med til frieriet hørte også den fineste forlovelsesring jeg kunne forestille mig – den er fra Tiffanys, og min indre prinsesse hviner eksalteret over indfriede pigedrømme. Tænk, hvor kan man være en heldig agurk.

 

Og når nu vi sådan tilbragte ferien på den anden side af Atlanten, kunne jeg naturligvis ikke dy mig for at gå ombord i Barnes & Noble’s ‘WEDDING’-udvalg. Med hjem kom ‘Style me Pretty Weddings’ og ‘The Knot – Complete Guide to Weddings’, og jeg labber det i mig. Når nu man endelig har lov;) Og mon ikke også, der sniger sig lidt bryllupssnak ind her på bloggen? Det tror jeg.. Vi har efterhånden været igennem så meget sammen, at det næsten kun føles naturligt også at dele dét – selvom jeg godt ved, at det måske ikke lige er relevant for jer allesammen.. Meeen, jeg håber nu at hyggefaktoren og kærligheden kan veje op for den manglende relevans. Mon ikke?! 🙂

BRYLLUP - det starter med en ring..

 

BRYLLUP - det starter med en ring..

 Kommentarer (33)
 • Stort tillykke! Hvor længe har I kendt hinanden og var det fuldstændig en overraskelse? Jeg er lidt (meget) misundelig. Jeg kunne ikke tænke mig noget bedre end at min kæreste friede til mig, men det ved jeg ikke sker lige foreløbig. Faktisk ønsker jeg det så meget at jeg er helt bange for at ødelægge det, da jeg næsten bliver skuffet hver gang en ferie går, og der ikke sker noget.

 • Stort tillykke 🙂 Det lyder som et meget fint frieri.
  Glæder mig til at følge med i planlægningen, da jeg selv er i gang med at planlægge mit eget bryllup til sommer.
  Kan bøgerne anbefales?

 • Stort TILLYKKE acie, hvor er det bare fantastisk!?…det er lidt skørt, for nu har jeg fulgt dig siden du startede. I mandags tog min kæreste og jeg til nyc for første gang ..i går gik vi en tur i central park og så faldt han sgu på knæ ..helt surrealistisk og meget fantastisk ..så jeg vil helt sikkert følge med i bryllupssnakken her på bloggen! Tillykke med kærligheden ?

  • Åh – tillykke Sophie <3 Så kan vi følges ad – jeg synes der er mange, der stiller en masse store spørgsmål, som jeg ikke kan svare på lige for tiden. Som – hvor, hvornår, hvordan og hvem!? Der er mange beslutninger der pludselig skal tages:)

 • stort tillykke Acie!!! Mon I havde snakket sammen om bryllup inden, eller kom det helt dom en overraskelse? Mega smuk ring i hvert fald!

 • Av av ? Den ring blev jeg også friet til med! ? Og bare vent – den bringer uendelige mængder lykke med sig! ❤️ Vi havde et års bryllupsdag i maj.. ☺️ Og selvfølgelig et KOLOENORMT stort tillykke! Long live love ?

 • Åh, jeg sidder her og bliver helt rørt over hvor fantastisk dejligt det er for dig!! Jeg GLÆDER mig ubeskriveligt til at følge med i dit bryllupseventyr! <3

 • TILLYKKE!! Sikke en flot ring, altså!
  Jeg ville elske, hvis der kom indlæg med bryllups planlægning! Jeg sluger det i mig, selvom der nok går 10 år, før det er min tur 😀

 • Ikke relevant?

  Din blog handler da om dit liv, så selvfølgelig er bryllup da relevant og super at du har lyst til også at dele alle dine bryllupstanker med os – glæder mig til at høre mere 🙂

  Stort tillykke ?

 • Åååh tusind store tillykker fra en fellow romantiker, hvor er det dejligt at høre 🙂
  Og som du selv skriver, så føles det (kan selvfølgelig kun tale for mig selv) meget naturligt at få lov at følge lidt med i dén del også, når nu man har fulgt dig så længe. Så selvom jeg på ingen måder står i noget der bare antydningsvis ligner samme situation, så vil jeg elske hyggen og glæden ved også at følge denne del af dit agurke-liv.

 • Shit en vild ring! Kæft den er flot! Hey, hvis jeg kan give dig et godt råd mht weddingplanning, så er det at køb dig til det hele!
  Sørg for at DJ´en selv kommer med udstyr, at alt oppyntning foretages af stedet, at vielse/reception fikses af andre osv. Tro mig når jeg siger, at du sparer dig selv for ualmindelig meget stress, og i den sidste ende, kommer det til at koste det samme. Bare minus søvnløse nætter og et hjerte op i halsen det meste af tiden.
  Og hvis du vil have andre fifs eller ideer, så råb endelig op. Har selv lige været igennem hele møllen, så man ved en ting eller to. 🙂
  Knus B

 • Åh Acie ❤️Hvor lyder det smukt og hvor er jeg bare glad for jeres vegne. Mere kærlighed i verden tak, så kom endelig med bryllupssnak og alt andet romantik. Mit hjerte smiler af det. Kæmpe tillykke fra Signe ?

 • Ih tillykke! Hvor er det fantastisk 🙂 Og det lyder som et perfekt frieri – og det er en fantastisk ring! Glæder mig til bryllupssnak på bloggen.

 • Jeg synes nu det er meget relevant ? og så hyggeligt at have fulgt dig fra starten til nu. Tillykke igen til jer!
  //B

 • Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så det på insta! Kæmpestort tillykke til jer begge to, og JA, jeg stemmer helt sikkert for bryllupssnak på bloggen! Selvom jeg slet ikke er der endnu (23 år og mega single…), så kan jeg slet ikke stå for det, og jeg er sikker på, at et agurkebryllup bliver noget helt særligt.

 • Sådan en smuk ring! Stort tillykke!

  Glæder mig til at følge med og blive inspireret. Skal også holde en stor bryllupsfest på et tidspunkt (er jo egentlig gift på rådhuset og har egentlig købt kjolen til den store fest, men resten mangler…:-))

 • Okay, STOP for en fantastisk ring!!! Tør sleeet ikke tænke på hvad den har kostet – den er jo to die for!
  KÆMPE tillykke – fra en af de mange der har fulgt dig fra start 🙂

 • Som fast læser siden 2009 føler jeg jo næsten, at dette er ligeså stort som hvis en tæt veninde blev forlovet med en af de smukkeste ringe, jeg nogensinde har set. TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE, hvor er det fantastisk og hvor er du heldig <3

 • Kæmpe tillykke! Fantastisk, romantisk, smukt – og sikke en drømmediamant! Jo mere bryllupssnak, jo bedre 🙂

 • Hvem går op i relevans, når der er bryllup på menuen?! Hurra for jer. Hurra for Skjorten. Hurra for kærligheden! 🙂

  Det er så smukt for jer, og jeg glæder mig sådan til at følge med i “Acie & Brylluppet”. En blogger bliver Frue. Fantastisk <3

  • Hehehe – dén kommentar synes Skjorten var sjov. “Typisk piger – kager, kjoler eller bryllupper på menuen så er I glade!”..

 • Ej, skide meget tillykke altså!! Når man har fulgt dig siden dine dage på et ikke-navngivet debatforum fra bloggens aller spædeste start, så er det helt som en gammel veninde, der skal giftes. Fedt. Hurra. Glæder mig til bryllups-halløj på bloggen. Så kan man drømme sig tilbage til sit eget. 🙂

 • KÆMPE stort tillykke til jer begge! Hvor er det stort! Og spændende! Sikke en god start på ferien – det må nærmest have været som en slags præ-honeymoon sådan bare at skulle nyde og opleve i dagene efter. Ih altså! 😀
  Jeg stemmer klart for wedding-prep her på bloggen også 🙂 altså, hvorfor ikke?! Hehe

 • Kæmpe tillykke! Jeg stemmer helt sikkert for bryllupssnak! Selvom jeg på ingen måde selv er i nærheden af bryllup, da jeg er 21 år og single, haha, men det er simpelthen så hyggeligt! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top