Du læser nu
PALM SPRINGS – my name is on the wall..

PALM SPRINGS – my name is on the wall..

PALM SPRINGS - my name is on the wall..

Tak for alle jeres søde kommentarer til forrige indlæg – I er altså gode:) Iøvrigt var jeg sikker på, at der var én af jer, der garanteret ville spotte ringen på min finger inden jeg nåede at få det fortalt (.. I plejer ikke, at være sådan at løbe om hjørner med), men ingen sagde noget – jeg er klar over, at det ikke nødvendigvis betyder at ingen så noget.. Men altså.. Jeg havde næsten forventet at blive outet – jeg er dog glad for, at jeg selv fik chancen for at fortælle det:)

 

Anyways – før det hele nu går op i hat og bryllup (ha!), er jeg altså ikke helt færdig med USA.. Og slet ikke færdig med Palm Springs. Ahh. Det var dejligt – det er 2 uger siden, vi tjekkede ind på ACE Hotel, og det gider jeg godt igen. Jeg levede i min DIY-kjole, panamahat og bikini og af fish tacos, avocado toasts og Modelo Especials. Dagene gik med at pendulere mellem pool, air condition og solstol. En overkommelig agenda, med andre ord. Det er altså let at drømme sig tilbage til ferielivet, når nu hverdagen for alvor er gået igang… Er det snart ferie igen!?

 

Overvejer iøvrigt lidt om man skulle bruge et af de her billeder til en ny header. Altså – my name is on the wall, haha.. Det er næsten oplagt.. Selvom jeg nu også meget godt kan lide den jeg har nu:)

PALM SPRINGS - my name is on the wall..

 

PALM SPRINGS - my name is on the wall..
PALM SPRINGS - my name is on the wall..

 

PALM SPRINGS - my name is on the wall..

 

PALM SPRINGS - my name is on the wall..

 Kommentarer (5)
 • Det er altså bare så vidunderligt at følge med i dit liv, Acie 🙂
  Jeg blev vitterlig oprigtig glad i maven, da jeg så ringen på Instagram – og tænkte straks på, hvor mange fede indlæg om bryllupsplanlægningen der kommer det næste stykke tid. Virkelig mange gange stort tillykke med forlovelsen, du er en heldig én 🙂

  Iøvrigt, så kunne jeg mægtig godt tænke mig, at vide hvad din forlovelsesring hedder? Det er præcis sådan en ring jeg selv ønsker mig (hmm, når min kæreste ellers gider falde på knæ ;)), så et lille hint til ham om, hvad ringen hedder, tænker jeg ville være på sin plads 🙂

  Og ja, en ny header er da oplagt med din navn så virkeligshedtro som på billedet. Ikke noget fancy grafisk design med 3D bogstaver – This is the real thing, og når din relation til The States er så stor, så vil jeg bare sige; Go for it 🙂
  Rigtig god weekend herfra.

  • HVor er du sød Christina – tusind tak:)

   Så du mon mit svar på Insta? Den hedder Soleste, ihvertfald. Og jeg er meget glad for den. Ikke mindst fordi jeg har fået den af ham jeg elsker allermest:)

 • Nå ja! Dine initialer er sguda ACE! 😀 jeg tænkte også lige på, at du figurerede som i’et, men så alligevel – dit navn ER jo helt ægte på muren :p

 • Jeg synes lige nemlig, det var skønt, at du selv fik lov at fortælle det – du har altid været ret privat omkring Skjorten, så det skulle selvfølgelig være på dine præmisser! 🙂
  Og så tænkte jeg også med det samme, at øverste billede var headerpotential, du står lige sådan, at du kunne gå for at være et “i” 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top