Du læser nu
REGNVÅD SØNDAG – der må bages..

REGNVÅD SØNDAG – der må bages..

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

Det er som om sensommeren passerede mens vi var ude og rejse, og vi er nu landet i rendyrket dansk efterår. Det gør ikke noget. Jeg kan ret godt lide efteråret – med frakker, strik og støvler. Og så kan jeg også godt lide søndage som denne – søndage hvor regnen pisker på ruden, hvor dynerne hersker og hvor man kan trisse rundt uden dårlig samvittighed over alt det man burde gøre ‘når nu vejret er godt’..

 

Vi har sovet længe, spist blødkogte æg og snakket bryllup. Der er mange store spørgsmål, der skal besvares – hvor, hvornår, hvordan, hvem… Den slags.. Det er hyggeligt:) Og for nu at toppe hyggen, har jeg tænkt mig at bage en kage… En let én. For det er lang tid siden jeg har bagt noget som helst. Det føles faktisk som om det er lang tid siden jeg sidst har lavet mad, in general.. Kagebagning vil også føles som en slags universel ligevægt – altså, når nu halvdelen af verden tonser afsted på regnvåde asfalt på Østerbros gader og stræder, er det vel kun passende, at jeg sikrer det fælles kalorieindtag med noget bagværk..

[Verdens Nemmeste Æblekage]

[Chocolate Chip Cookies]

[Let og Lækker Brownie]

 

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

 

REGNVÅD SØNDAG - der må bages..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top