Du læser nu
SHOPPING – Monki oversize skovmandsskjorte-kjole..

SHOPPING – Monki oversize skovmandsskjorte-kjole..

SHOPPING - Monki oversize skovmandsskjorte-kjole..

Da vi var i LA, var jeg i Nasty Gal på 3rd Street Prom i Santa Monica – da jeg boede i LA var NastyGal ikke andet end et ret smart eBay-biks, og efter at have læst ‘Girlboss’, kunne jeg ikke lade være med at kigge forbi, selvom stilen nok egentlig er lige vel ung og hipstersmart til mig. (Læs iøvrigt lige Girlboss, hvis I ikke allerede har gjort det – den er go’!)

 

Rigtigt nok var de fleste sager lidt for riskaaaay til min kontor-tilværelse, men jeg kunne ikke lade være med at falde en lille smule for en skovmandsskjorte der hang på én af bøjlerne – sådan en rigtig gammeldags én i flannel (hvad hedder det mon på dansk?).. Det var samme dag som vi skulle flyve til New York, og kufferterne lå færdigpakkede i bilens bagagerum, så jeg kunne ikke rigtigt overskue at købe noget, men idéen var ihvertfald født… Forleden faldt jeg så over den her oversize skovmandsskjorte-kjole og til 250kr var der ikke andet for, end at den måtte med hjem.. Udover at den er noget nær det mest behagelige (.. ét langt blødt kram der ikke strammer et eneste sted), så synes jeg også den er ret fin. På kontoret vil jeg bruge den sådan her, og i weekenderne tænker jeg at den vil være fin med læderjakke og mine Isabel Marant-sneakers.

 

Modelle hedder Rory og I kan den online HER – den findes også i en mindre larmende sort/hvid/grå udgave; den kan I finde HER.

 

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top