Du læser nu
OUTFIT – Weekday kjole og tights..

OUTFIT – Weekday kjole og tights..

OUTFIT - Weekday kjole og tights..

Efter en hel sommer med outfits iført bare ben, har jeg igen fundet strømperne frem. Der er ingen vej uden om. Sommeren er endegyldigt slut og efteråret har meldt sin ankomst. Brrr.. I weekenden var vi forbi Skjortens forældre og jeg var hoppet i min sorte kjole fra Weekday – jeg viste den frem, da den blev købt lige her, og den har virkelig været en favorit på ferien. Faktisk i sådan en grad, at jeg har det helt træls over, at jeg ikke nåede at nappe den i hvid også – sig lige til, hvis én af jer ligger inde med én I vil af med, ik’!? 😉

 

Shoes – Zara // Dress – Weekday // Leatherjacket – Mango // Bag – Alexander Wang “Mini Rockie”

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top