Du læser nu
BRYLLUP – de første tanker..

BRYLLUP – de første tanker..

BRYLLUP - de første tanker..

For et par dage siden havde vi ‘1 month anniversary’ som forlovede – jeg smiler fjoget hver gang Skjorten kalder mig ‘wifey-to-be’ (.. det er sket 3 gange, men jeg labber det i mig..) og sammen begyder vi langsomt at få sporet os ind på hvilken slags bryllup vi drømmer om og nogle af tankerne kan I se her. Vi har snakket meget om, hvordan vi gerne vil gøre det til vores dag. Til os. Og det gik ret hurtigt op for os, at det der føltes mest rigtigt var et ‘destination wedding’. Der må rødvin og flødepasta på bordet. Destinationen?! La Bella Italia, selvfølgelig. Nærmere betegnet Toscana.

Vi drømmer om en mindre og mere casual bryllupsfest på en vingård med vores nærmeste familie og venner. Om pool parties, pool floats, kolde øl og pizza om dagen og en bryllupsfest blandt vinranker i en italiensk sensommer-nat med store mægnder rødvin, bobler og italienske specialiteter. Det er de indledende tanker, og mange ting kan jo nå at spænde ben for drømmene endnu, men det er altså her vi er landet lige nu.

Jeg har iøvrigt (.. og lidet overraskende) gang i en masse Pinterest-boards, får jeg samler endnu mere inspiration, til dem der nu måtte være interesserede – I kan finde mig på Pinterest LIGE HER.

BRYLLUP - de første tanker..

 

PS: det bedste ved at være forlovet?!…. det føles pludselig helt legit, at se helt uhæmmede mængder ‘Say Yes To The Dress’. Tidligere vi det en slags guilty pleasure jeg nød i skjul, men no more!  😉 😉

 Kommentarer (8)
  • Ih en god idé! Jeg var engang til bryllup i Italien (Sestri Levante) og dét kunne altså noget! Middagen blev holdt udenfor under ophængte lamper i store, gamle træer og vi gik først indenfor efter kl 2 – og det var kun for ikke at genere naboerne med høj musik (men hvis man ikke gad danse, så blev man jo bare udenfor)

    Der er en anden der har foreslået Cinque Terra men jeg tænker også I kunne kigge på den Liguriske kyst, men den kender I vist godt 🙂

  • Ihh altså.. Glæder mig til at følge med i det hele! <3 Hvornår regner i med at det bliver? Forår/sommer/efterår?

  • STORT tillykke!! 🙂 Hvor bliver det spændende at følge med og selvfølgelig skal I ha et destination wedding! 😉 Mit forslag: Borgo Giusto (søg på instagram – flere fine bryllupsbilleder) Held og lykke med planlægningen!

  • Stort tillykke med forlovelsen ? Destination wedding er da et must for jer to ☺️ Må jeg anbefale at du tager et kig på Cinque Terre i Italien. Har på mine rejser derned set flere bryllupper (desværre ikke som gæst ?), og det ser formidabelt ud! Tjek det ud, nu du alligevel er i gang med at Google og pinne ☺️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top