Du læser nu
OUTFIT – oversize skjortekjole fra Monki..

OUTFIT – oversize skjortekjole fra Monki..

OUTFIT - oversize skjortekjole fra Monki..

Nu skrev jeg i sidste uge om den der oversize skovmandsskjorte-kjole jeg havde nappet i Monki, og jeg har nærmest ikke haft den af, siden den kom med hjem. Den får mig til at føle mig som en blanding mellem Luna og Kurt Cobain, og det er vel svært at have noget imod dét finurlige mix, selvom både Skjorten og min far har forlystet sig med mere eller mindre morsomme kommentarer på min nye kjoles bekostning. Mænd. Der er så meget de ikke forstår.

 

Iøvrigt var det en svært blæsende dag, så det er ikke fordi jeg er ved at udvikle en ny signaturpose – det var bare nødvendigt at holde lidt på lokkerne for ikke at komme til at ligne It fra Addams Family 😉 Og mand, hvor ville jeg ønkse, at jeg kunne beholde mine solkyssede Cali-kinder hele vejen igennem – det sker ikke, og der går nok ikke meget mere end en måned før man igen føler sig helt November-grå i betrækket, så det gælder om at nyde det så længe det varer;)

 

Shoes – Isabel Marant // Dress – Monki // Bag – Givenchy

OUTFIT - oversize skjortekjole fra Monki..

 

OUTFIT - oversize skjortekjole fra Monki..

 

OUTFIT - oversize skjortekjole fra Monki..

 Kommentarer (9)
  • Du ser skide godt ud – sollysene kinder, skjorte and all 🙂 måske sådan en forlovelse også har lidt at gøre med det endnu bredere smil 😀 finder jeg forhåbentligt ud af en dag, hehe.

    • Hahaha – sollysende kinder lyder nu ellers også meget sejt:) Og jo – det har du nok ret i; smilet er bredt for tiden… Og lad os endelig stikke lidt Stig, så du også kan komme med i klubben!!!!

  • Åh, både dine solkyssede kinder og skovmandsskjorten er da så fine! Jeg gad godt have pakket en skjorte i min rygsæk, men da vi tog afsted i august ejede jeg ingen skjorte og jeg gad heller ikke lige kaste penge efter en. I stedet nøjes jeg med en enkelt sweater med lynlås. Og jeg savner allerede et større udvalg af cardigans, skjorter, trøjer til de kolde rum og flyveturene 🙁

    • Tak søde Laura;-* Jeg kan slet ikke forestille mig et tilværelse (ej heller en kuffert) uden en skjorte – omvendt ejer jeg kun én eneste cardigan 🙂

  • Make-up kan heldigvis hjælpe lidt på vej med de solkyssede kinder – og masser af grønsagsjuice hjælper fra indersiden. Det hælper i hvert fald mig til at føle mig lidt mere frisk 🙂
    I øvrigt at din nye header helt fantastisk. jeg går ud fra, at I rent faktisk fandt en væg med *ACE* og at det ikke er sat sammen i photoshop?

  • Jeg har det også lidt stramt med skovmandsskjorter, men serien “Rita” gjorde dem da mere interessante, så nu ender jeg nok også i en, omend den lidt kortere model, tænker jeg:-) Men din er også rigtig fin!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top