Du læser nu
SHOPPING – en lille Balenciaga pung..

SHOPPING – en lille Balenciaga pung..

SHOPPING - en lille Balenciaga pung..

Jeg har slet ikke fået vist jer mine USA-køb (der var ikke så mange af dem, når det så er sagt) udover min nye Wang Rockie <3 Nuvel – mens vi var afsted slog jeg til på denne lille søde Balenciaga-sag. Da vi var i Miami i Påsken købte jeg ellers en kortholder fra Saint Laurent (som er pææææn, *emoji med hjerter i øjnene*) med de bedste intentioner om at leve et mønt-frit liv, men jeg har senere måttet erkende, at jeg gik one step too far i jagten på et lettere finansliv;)

 

Med kortholderen er jeg endt med mønter i bunden af alle mine tasker, og ligegyldigt hvor gerne jeg ville minimere antallet af plastikkort, så blev der ved med at være for mange til, at de rigtigt kunne være i kortholderen, uden jeg blev bange for at strække den helt ud af form. Nu er jeg istedet blevet glad for den her lille sag (ved dårligt om man kan kalde det en pung – måske snarere en coin purse?!), der huser liiiiige lidt mere end kortholderen. Ak ja – man bliver jo klogere hele tiden:)

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top