Du læser nu
SHOPPING – the buckled boot..

SHOPPING – the buckled boot..

SHOPPING - the buckled boot..
De fleste af jer, der sidder derude og har et office job som mig, kender nok, hvilken magt diverse webshops pludselig kan have over én. Typisk, når man sidder midt i ting og projekter, som lægger hårdt pres på hjernefunktionen, og derfor fordrer diverse overspringshandlinger… Dér er jeg. Der bygges strategier (og ditto budgetter) for 2016 i disse dage, og selvom det er noget af det sjoveste i mit job, så er det også noget af det dyreste. For mellem de tunge tanker og de lange dage, er det svært ikke at aflægge favorit-butikkerne et lille visit. Igår blev det til et par nye støvler. Dem her. Jeg er egentlig lidt i tvivl om de vil få mig til at føle mig lidt for meget som ‘Cowboy-Connie’, men omvendt kan jeg godt lide tanken om et par statement-shoes, der kan redde et jeans-tee-læderjakke-outfit. Og den lille LaChris har jo båret dem så fint. Og Jessica fra Tuula Vintage lige så. Nuvel. Jeg må lige tænke over det henover weekenden. Hvad synes I?

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top