Du læser nu
OUTFIT – weekendsol i lyseblå skjorte..

OUTFIT – weekendsol i lyseblå skjorte..

OUTFIT - weekendsol i lyseblå skjorte..

Jeg endte med at beholde støvlerne, kan I se;) Skjorten kalder mig for John Wayne, når jeg har dem på, men det er ok – det kan jeg godt leve med. Derudover har jeg tilføjet en ny lyseblå skjorte til samlingen – jeg fandt denne i Vero Moda på Fiskeren og jeg kan godt lide, at den lige har lidt mere længde end de fleste ‘normale’ dameskjorter har. Jeg kunne ikke finde lige denne model online, men det virker til at der generelt er et ret stort udvalg af lyseblå skjorter these days. Og så har jeg også mit nye vedhæng fra Jane Kønig på – jeg fik det forleden til et presseevent, og det er simpelthen så fint lavet. Jeg blev for et par uger siden spurgt til min fødselsdag og det (fandt jeg senere ud af) skulle bruges til et af Jane Kønigs nye Zodiac-pendants. Jeg elsker det. Ikke kun fordi jeg synes vedhænget er super smukt, men fordi vi på Kajen har et helt særligt forhold til løver (jeg vil fri jer for de sukkersøde detaljer…). Anyways –  vedhænget skulle lande i handlen på mandag (sammen me de øvrige 11 stjernetegn).

 

Weekenden går iøvrigt med at nyde det flotte solskinsvejr – jeg har cyklet til Vesterbro og hjem igen og var helt høj på D-Vitamin, da jeg trådte ind af døren igen. Efteråret er virkelig min yndlings-årstid. Det hele er så smukt – ikke mindst på dage som idag, hvor solen står højt på en blå himmel. I er flere, der har spurgt hvornår vi regner med at blive gift – ingen invitationer er sendt ud endnu, så jeg må hellere tie stille med den eksakte dato, meeeen mon ikke vi er ude i et efterårsbryllup? 😉

OUTFIT - weekendsol i lyseblå skjorte..

 

OUTFIT - weekendsol i lyseblå skjorte..

 

OUTFIT - weekendsol i lyseblå skjorte..

 

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top