Du læser nu
SUNDAY – sol og to-go-kaffe..

SUNDAY – sol og to-go-kaffe..

SUNDAY - sol og to-go-kaffe..

Nøøøj – sikke en søndag, hva’!? Jeg håber, at de fleste af jer, har haft lejlighed til at se ud, som jeg har – klar til at trave rundt i smukke efteråromgivelser. Vi havde gode venner til middag igår – god mad, godt selskab og både Gin&Tonics og et par flasker vin.. Med andre ord, har vejret været perfekt til vores trætte søndagshoveder idag. Nu er Skjorten kørt i lufthavnen (… wahh – boring..) og jeg lægger an til en sindsoprivende aften med oprydning og noget arbejde. #wildchild.. God søndag, derude ;-*

Jeans & sweatshirt – H&M // Scarf – Toogoodtobebasic // Sunnies – Celine

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top