COCKTAIL – Rose Gin & Tonic..

COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..

Som nævnt, så er jeg alene hjemme i denne uge, og det er jo derfor oplagt at få set nogle af damerne – ovenpå ferie og frieri, er der jo pludselig mange ting, der nu skal vendes;) Jeg overvejer lidt om jeg skal servere de her Rose Gin & Tonics, som er et virkelig fint tvist på den klassiske Gin & Tonic – udover at den også er ret fin, girly og perfekt til en Girls’ Night:) Den er lidt mere sød end den almindelig Gin & Tonic, men stadig sofistikeret og frisk. Jo. En varm anbefaling til den perfekte dameaften! Jeg laver den som en almindelig Gin & Tonic, men bruger halvt tonic og halvt Fentimans Rose Lemonade (som jeg har set i både Meny, hos Nemlig.com og flere vinhandler)…. Og som med en almindelig Gin & Tonic, er det vigtigste næsten af vælge en ordentlig gin. På Kajen har vi et bredt udvalg af forskellige gin – blandt favoritterne er Hendricks, Tanqueray Old Tom Gin og den jeg har brugt her – Jensen’s Bermondsy Dry Gin. Sidstnævnte er blød, rund og har undertoner af citrus og floral… Med andre ord; perfekt til en tøse-tonic 😉

 

COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..

4 kommentarer

  • Du sælger den virkelig godt. Jeg sidder pludselig her og overvejer, om jeg mon skulle forsøge mig med en ordentlig gin på et tidspunkt. Indtil videre har jeg aldrig rigtigt været fan af G&T’s, men jeg har også kun fået dem lavet med den billigste billige, så måske det har påvirket resultatet? (:

    // http://www.moonlitmadness.dk

  • Hvor ser den bare fin ud den drink. Og du har helt ret, en god gin er vigtig! Jeg er selv ret glad for Monkey 47. Hvis du ikke har prøvet den, så bør den være den næste på listen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top