Du læser nu
COCKTAIL – Rose Gin & Tonic..

COCKTAIL – Rose Gin & Tonic..

COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..

Som nævnt, så er jeg alene hjemme i denne uge, og det er jo derfor oplagt at få set nogle af damerne – ovenpå ferie og frieri, er der jo pludselig mange ting, der nu skal vendes;) Jeg overvejer lidt om jeg skal servere de her Rose Gin & Tonics, som er et virkelig fint tvist på den klassiske Gin & Tonic – udover at den også er ret fin, girly og perfekt til en Girls’ Night:) Den er lidt mere sød end den almindelig Gin & Tonic, men stadig sofistikeret og frisk. Jo. En varm anbefaling til den perfekte dameaften! Jeg laver den som en almindelig Gin & Tonic, men bruger halvt tonic og halvt Fentimans Rose Lemonade (som jeg har set i både Meny, hos Nemlig.com og flere vinhandler)…. Og som med en almindelig Gin & Tonic, er det vigtigste næsten af vælge en ordentlig gin. På Kajen har vi et bredt udvalg af forskellige gin – blandt favoritterne er Hendricks, Tanqueray Old Tom Gin og den jeg har brugt her – Jensen’s Bermondsy Dry Gin. Sidstnævnte er blød, rund og har undertoner af citrus og floral… Med andre ord; perfekt til en tøse-tonic 😉

 

COCKTAIL - Rose Gin & Tonic..

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top