Du læser nu
OPSKRIFT – snaskede kanelsnegle i fad..

OPSKRIFT – snaskede kanelsnegle i fad..

Den her opskrift er egentlig en re-run, men den fortjener at blive hevet frem i lyset igen, for på søndag er det både min mors fødseldsdag OG Kanelbullans Dag. Min mor deler dag med kanelbullan, hehe… Nå, men når nu sådan en hyggelig dag ligefrem falder på en søndag, så skulle man da være et skarn, for ikke lige at smække en gang kanelsnegle sammen. Det er jo ikke helt det samme som en kanelbulla, men i mine øjne (og jeg lover jer, at jeg med mine 2½ år i Stockholm altså nåede at gøre grundig research udi kanelbullans mange varianter) er den danske kanelsnegl (på gærdej… ikke den på wienerbrødsdej..) altså bedre end dens svenske søster. Mere snasket, mere blød, mere lækker. I weekenden tror jeg, at jeg vil prøve at lære at ‘snurre’ – smid gerne et link, hvis én af jer skulle være faldet over en guide til den slags. Kanelsnurrar er simpelthen så flotte:) Min opskrift på snaskede kanelsnegle i fad (for at bevare snaskeriet.. the only way) kan I finde lige her.

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top