OPSKRIFT – snaskede kanelsnegle i fad.. – ACIE
BRYLLUP - ham og mig...

OPSKRIFT – snaskede kanelsnegle i fad..

OPSKRIFT - snaskede kanelsnegle i fad..
Den her opskrift er egentlig en re-run, men den fortjener at blive hevet frem i lyset igen, for på søndag er det både min mors fødseldsdag OG Kanelbullans Dag. Min mor deler dag med kanelbullan, hehe… Nå, men når nu sådan en hyggelig dag ligefrem falder på en søndag, så skulle man da være et skarn, for ikke lige at smække en gang kanelsnegle sammen. Det er jo ikke helt det samme som en kanelbulla, men i mine øjne (og jeg lover jer, at jeg med mine 2½ år i Stockholm altså nåede at gøre grundig research udi kanelbullans mange varianter) er den danske kanelsnegl (på gærdej… ikke den på wienerbrødsdej..) altså bedre end dens svenske søster. Mere snasket, mere blød, mere lækker. I weekenden tror jeg, at jeg vil prøve at lære at ‘snurre’ – smid gerne et link, hvis én af jer skulle være faldet over en guide til den slags. Kanelsnurrar er simpelthen så flotte:) Min opskrift på snaskede kanelsnegle i fad (for at bevare snaskeriet.. the only way) kan I finde lige her.

8 kommentarer

 • De ser så lækre ud!
  Jeg vil kaste mig ud i din opskrift til en kommende fødselsdagsbrunch. Har faktisk aldrig lavet kanelsnegle, og med 32 år bag mig, må det vist være på tide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tror jeg har brugt den her opskrift 5 gange, og de bliver bare helt vildt gode hver gang. Aldrig mere tøre kanelsnegle!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ælter du dem bare i hånden, eller bliver det rørt sammen på en røremaskine? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Holm

  Prøv at tage et kig på Claus Meyers kanelsnurrer. Der er en ret udførlig beskrivelse af hvordan man snurrer dem.
  Derudover er hans opskrift også super lækker! 😀

  http://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/kanelsnurrer/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ah tak for at minde mig om de vidunderlige kanelsnegle! Jeg har fødselsdag tirsdag og traditionen tro skal jeg naturligvis have hjemmebag med på arbejdet. Har brudt min hjerne med hvad jeg har lyst til at lave, men de her er jo perfekte! Har bagt dem et par gange før og de vil helt sikkert vinde de hårde dommeres hjerter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ihhh, så deler jeg fødselsdag med din mor OG kanelbullan! Tillykke til din mor på søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I never baked cinnamon rolls 🙂 But they are looking so yummy that I must try them!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRYLLUP - ham og mig...