Du læser nu
BRIDAL DIET – SalatTacos med pulled kylling..

BRIDAL DIET – SalatTacos med pulled kylling..

BRIDAL DIET - SalatTacos med pulled kylling..

Alright, nu skal jeg nok lade være med at få det hele til at handle om bryllup og hvad der dertil hører, men det fylder – naturligvis – meget i det lille Agurkehjem… Og som de fleste andre brude (.. ok… unsubstantiated claim egentlig, haha..) drømmer jeg også om at smide nogle kilo inden den store dag. Gerne bare dem der sidder på armene og maven, men sådan fungerer det vist desværre ikke;) Derfor er der indført ‘vi-spiser-lige-ordentligt’-politik på Kajkanten i hverdagene, og fra mandag morgen til fredag aften lever vi således et særdeles fornuftigt liv uden sukker, hurtige kulhydrater og alkohol, men med lidt mere motion. Jeg har droppet bilen og er begyndt at cykle (11km om dagen..), for at toppe løbeturene med lidt hverdagsmotion. Jeg skal også igang med reformer-træningen igen og måske endda have fat i en personlig træner (smid gerne en anbefaling, hvis I kender nogen der er gode!!), og Skjorten har skruet op for fodbolden.

 

Hvad angår maden har vi fundet ud af, at det hjælper en hel del, hvis vi laver madplan i weekenden (v.o.k.s.e.n.t. – I know..) og får købt ind og leveret fra Nemlig. Så undgår vi begge at have madtjansen og stå med lavt blodsukker efter arbejde i Netto og forsøge at være kreative. Det ender alt for tit med takeout istedet. I den her uge står menuen (bla) på:

Måske I er andre, der kan finde lidt inspiration i den lidt lettere (.. og slankere) hverdagsmad? 🙂

BRIDAL DIET - SalatTacos med pulled kylling..

 Kommentarer (13)
 • Ser lækkert ud! Med hensyn til personlig træner så er Anneli Kula helt fantastisk. Jeg har ikke brugt hende som personlig træner men har gået til meget holdundervisning hos hende, og hun er rigtig god til at motivere. Tjek http://www.annelike.dk

 • Det ser lækkert ud – prøver også at køre samme stil herhjemme.
  I forhold til personlig træner så jeg har være rigtig glad for Stine Grønås (www.ptstine.com) Jeg har taget et 2 måneders forløb hos hende og der er virkelig sket noget, både på cm og på energi. Hun har et ret sundt forhold til at træne med en god balance på at det skal være sjovt. Hun starter et udendørs hold op tæt på kastellet, så det kunne være en mulighed

 • Vi laver også madplaner – det har vi gjort i mange år; både pre-and-post-børn – og det er rigtig rart ikke at skulle stå på hovedet i køledisken sidst på eftermiddagen, men vide, at der er købt ind og maden egentlig bare skal laves. Vi plejer også, for nemheds skyld, at lave mad til to dage.

  Og – tak fordi du deler dine opskrifter. Det er altid rart med inspiration, for jeg synes også, at vi kører rundt i de samme retter 🙂

 • Jeg er vild med inspiration til let og sundere mad! Fortsæt endelig også gerne mere om den der træning.. Jeg skal dog ikke giftes, men men 😉

 • Vi laver også madplan hver uge. Det fungerer super godt. Kører dog lidt rundt i de samme retter. Vil vældigt gerne se mere til Jeres madplaner løbende!

 • Ved du hvad, jeg så dig på cykel i går – du så dejlig ud – og du kommer til at se brand godt ud i den brudekjole, brude-diet eller ej. Bare lov, du vælger den kjole, du føler for – og ikke en a-line bare fordi den ‘klæder din kropsform bedst’. Jeg kan lige høre min mor. Jeg kan godt blive træt af, at det at ‘se godt ud’ i noget, altid handler om at ‘se så slank som muligt ud’ i noget. Det er og bør altså ikke være det samme. Du kommer til at se fantastisk ud, uanset hvad du vælger – jeg stemmer for havfruen?

 • Det er så fedt at læse med på alle dine bryllups planer, og i øvrigt KÆMPE stort tillykke, hvor er det fantastisk! Angående low fat carbonarra, så har jeg selv lige spist en af skagsen, men glutenfri spaghetti – det kan virkelig anbefales og giver en helt anden og meget bedre mærheds fornemmelse ?

 • Jeg er kæmpe fan af din tilgang til sundhed, velvære og nydelse! Det skinner igennem i din mad uanset hvilket niveau af “sundhed” (hvordan vi så definerer det) som den befinder sig på. En fornøjelse at læse med!

 • Jeg er alene hjemme med ungerne her til aften. Vi har fået ultra spændende risengrød, efter ældstens ønske, og nu sidder jeg lige og savler lidt over dine kyllingehapsere!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top