Du læser nu
OUTFIT – striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

OUTFIT – striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

OUTFIT - striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

Et casual weekend-outfit, der faktisk er et par uger gammelt. På en dag som idag, hvor blæsten kan gå gennem marv og ben og regnen pisker ned, kan jeg godt drømme mig lidt tilbage til solbeskinnede efterårsdage og højere temperaturer:)

Jeg bliver tit spurgt ind til ‘gode jeans’ og selvom det naturligvis er ret individuelt, hvad der lige fungerer bedst for én, så vil jeg nu alligevel gerne slå et slag for disse. De er fra H&M og er en del af deres ‘shaping’ jeans collection. Jeg ved ikke helt hvad det der ‘shaping’ reelt betyder, men hos mig vinder de, fordi de har normal talje (ingen sparegris på cyklen, tak) og masser af stretch, så de er super behagelige, men stadig tykke og jeans-agtige i kvaliteten, så det ikke nærmere bliver ‘jeggings’. Jeg har dem i øjeblikket i 3 vaske (en casual denim blå med ‘korte’ ankler, disse på billedet i mørkeblå og et par sorte, som jeg gerne bruger på job). I kan finde alle de forskellige modeller HER og lige nu giver rabatkoden 3146 10% på hele sortimentet:)

 

Jeans – H&M // Sweatshirt – H&M (similar) // Boots – Toga Pulla // Bag – Chanel // Scarf – Toogoodtobebasic
OUTFIT - striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

 

OUTFIT - striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

OUTFIT - striber, solskin, gode jeans & rabatkode..

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top