Du læser nu
BRYLLUP – kunsten at vælge invitationer..

BRYLLUP – kunsten at vælge invitationer..

BRYLLUP - kunsten at vælge invitationer..

… Eller rettere – ‘save the date’-kort, for den slags må man jo hellere få sendt ud i god tid, når man sådan går og pynser på et destination wedding. Jeg har brugt timer på diverse papir-bikse online (ja – så hvis I undrer jer over den lidt sporadiske blogging these days, så er det fordi jeg har travlt med at kigge på papir… loooord have mercy..), og har været både frem og tilbage i forhold til look&feel..

 

Hvis man nu var rigtigt tjekket så sørgede man for at ‘save the dates’ matchede invitationer og senere menu-kort, bordkort etc etc… Man står altså lynhurtigt i en situation, hvor ens bryllup nærmest skal være planlagt helt ned til bordkortene, før man kan sende bare en ‘save the date’ ud *indsæt selv træt agurke-ansigt med vidtspilede øjne*… Nuvel.. De siger det på ‘Style Me Pretty’ og ‘The Knot’ (aka the bibles of wedding planning..), så man må jo hellere. Og deraf altså de mange timer med at kigge på papir. Jeg tror endelig at jeg har fundet de rigtige (ikke at jeg nogensinde tror jeg vil føle mig 100% komfortabel med den slags valg – dér har jeg heldigvis Skjorten til at skære igennem), men før de er sendt ud til dem, der nu skal modtage sådan én, vil jeg lade være med at vise dem her.. De skal nok komme:)

 

Dem jeg har vist foroven kommer alle fra hhv Minted (reklame link) og Wedding Paper Divas, som tilsammen har et helt overvældende udbud af pæne varianter – er man på udkig, vil jeg nærmest vove at påstå, at man ikke behøver at lede andre steder.. Og udover bryllups-halløj findes der også invitationer/kort/artwork til alle mulige andre lejligheder:)

 Kommentarer (12)
 • Jeg havde også selv totalt stress over at skulle fastlægge mig på skrifttype, design, farver osv. allerede ved ‘Reservér dato’ – jeg havde i nærmest ren kådhed over at have fundet datoen bestilt en røvfuld magneter fra Sticky9, som så pludselig ikke rigtig passede ind i det design-univers jeg begyndte at bevæge mig henimod.. Jeg ville så indarbejde designet i et kort som skulle “holde” magneten, men da min kæreste så pludselig “indrømmede” at han slet ikke forstod det der ‘Reservér dato’ blev det bare til, at “min del” af gæstelisten fik stukket en magnet i hånden, og så kommer den design-mæssigt bare til at flagre lidt.. [og muligvis blive genbrugt en lille-bitte smule på invitationen :D]
  Jeg glæder mig meget til at se jeres kort! 🙂

 • Jeg synes det er virkelig flot, når der er en tydelig rød tråd og det hele er gennemført og passer sammen.
  Jeres tema er sydlandsk/vinslot/Toscana stil, så vælg nogle farver, skrift, blomster/planter, en stil som passer til det, så I holder Jer til temaet.
  Jeg ved godt, at der sikkert er mange, som ikke synes det er vigtigt, men når det er Jeres dag, så skal I også gøre det I bliver mest glade for!
  Jeg var og er stadig virkelig glad for, at jeg holdt fast ved de beslutninger jeg “trumfede” igennem, som andre syntes var unødvendigt, men det var vigtigt for mig 🙂
  Og når vi nu er ved det med bryllup, så tror jeg det bliver nemmere at tage beslutninger og valg, når man har afklaret hvad det er for en dag/fest man ønsker sig!
  Jeg følger spændt med på sidelinien 🙂
  Louise

  • Hehe tak Louise – jeg er GLAD for, at have en fellow detalje-dame, så jeg ikke skal stå ovre i hjørnet helt alene og skamme mig over at gå op i de små ting:)

   Og ja – vi har også tænkt meget i overall look&feel. Rammerne om vores bryllup skal være ligesom os – vi drages begge mod det klassiske og elegante, med en enkelt farvepalette, og det er også dét vi vil forsøge at ramme i både pynt og invitationer – jeg glæder mig til at kunne vise lidt mere, for vi har faktisk fået booket både kirke, receptionsvenue og fest-venue i Italien (har fundet det perfeeeekte sted, men vil godt lige sende vores ‘Save the dates’ ud til gæsterne før jeg skriver om det her:)

 • Søde Acie, gå nu ikke helt “agurk” 😉 Tag det fra én, der er på den den anden side af såvel bryllup som kobberbryllup … det er IKKE papiret, ej heller trykket, der skaber den mindeværdige stemning. Når du og skjorten om mange år kigger tilbage på jeres bryllup, så er det IKKE hverken bordkort, save-the-date-kort eller invitationerne, der gør forskellen 🙂 Brug din energi på festen (og dig selv!) , og med hensyn til resten så Keep It Simple 🙂

  • Så sandt! Min mand og jeg blev gift sidste år i august, og det er altså ikke invitationerne eller de ikke-eksisterende bordkort, jeg husker tilbage på 😉

  • … Jeg har vist fået formuleret mig kluntet, hvis I sidder med indtrykket af at jeg synes at ‘Save-The-Date’-kort er vigtigere end kærligheden til min kommende mand (jeg påtager mig helt skylden, men tænker nu alligevel at d’damer ikke gir’ én ret meget benefit of the doubt;))…

   Jeg er ikke typen, der i dette forum skriver mange lange og malende beskrivelser af de mest private detaljer i mit liv – herunder kærligheden til min kommende mand.. Her på acie.dk snakker vi om papir, kjoler, venues, blomster, sko og alt muligt andet ‘yderligt’. Men dét betyder jo ikke at virkeligheden ikke er en anden. Jeg holder bare nogle ting for mig selv:)

   Så tak – for jeres velmenende råd! Virkelig! Og jeg er ked af at jeg har fået formuleret mig dumt, for det havde da været sjovere at snakke invitationer og papir, fremfor at skulle forsvare hvorfor man overhovedet går op i den slags, for det gør jeg altså – jeg er æstetiker og detalje-orienteret (hvilket de fleste af jer nok har fanget), og jeg synes det er virkelig sjovt, at skabe de perfekte rammer om min&skjortens store kærlighedsfest – og jeg vil altså have lov til at gå op i både papir, blomster og party favours og andre små detaljer, som for andre kan være ligegyldige. To each their own, som man siger:)

  • Og sådan bærer det skrevne jo altid en risiko for misforståelse … for din kærlighed til Skjorten skinner tydeligt igennem, og min kommentar var bestemt hverken en kritik af detalje-sans (ellers ville jeg næppe følge din skønne blog) eller et udtryk for en opfattelse af, at papir og tryk er vigtigere for dig end kærligheden …. Jeg ville såmænd bare give et lille kig i krystalkuglen fra 15 år på den anden side af brylluppet. Måske skulle jeg bare have skrevet, at når jeg idag kigger i scrapbogen, så kan jeg ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet over, at det, jeg dengang syntes var så “klassisk og tidløst”, alligevel ikke helt var det 😉 … Så nej, du skal IKKE forsvare dig – sådan var det SLET ikke ment 🙂

  • Haha – I’d love to see that invitation Rena!! Though I’m sure that these will be considered super tacky in 25 years as well 😉 We opted for something a little more classic – I’m excited to show them, when they arrive:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top