Du læser nu
FORMIDDAGSKAFFE – og et par bøger på ønskelisten..

FORMIDDAGSKAFFE – og et par bøger på ønskelisten..

FORMIDDAGSKAFFE - og et par bøger på ønskelisten..

 

Ahh… Søde weekend<3 Hverdagens kål-kost er skiftet ud med kaffe og små croissanter (… eller… “Det er ikke croissanter!!”, som Skjorten ville sige.. “Det er pain-au-chocolat!!”.. Jaja ok – godt ord igen, Mr Bagværks-politi).. Jeg har sovet længe og sidder nu i morgenkåben på sofaen – flankeret af mine små smørbagte venner og kaffe. Masser af kaffe. Min yndlings-playlist er på repeat og jeg har allieret mig med en bunke magasiner og DIY-siderne i ‘Style Me Pretty Weddings’; inspirationstankene fyldes på ny:)

 

Og speaking of books har jeg pt 3 bøger på ønskelisten – “SMART the book” af Frede og Sidsel mangler virkelig i min boghylde og derudover har jeg fået anbefalet “Bryllupsbogen” af Jesper Høvring, som (bla) skulle være et godt sted at få styr på vores danske bryllupstraditioner. Og sidst, men ikke mindst “Sød Tøs” af Maise Njor og Lisa Grue, som Cathrine skrev om forleden. Og udover at fylde den med små finurligheder om alle mine bedste veninder, så vil jeg nyde at læse mig igennem de små tekststykker om det at være ‘voksne veninder’.

 

Mine 2 bedste veninder har jeg kendt i over 26 år. Vi kender datoen for vores første møde og siden den dag i 1989 har vi hængt sammen. Først som små lyshårede legekammerater, der fik våde gummistøvler i forsøg på at plukke dunhammere, så som festglade teenagere i forstæderne, der spiste hindbærsnitter hver gang én af os havde ondt i hjertet og siden som unge voksne, der forsøgte at finde os selv og vælge vores egne veje på tværs af kloden, studieretninger og andre toneangivende valg… Nu står vi her. Som voksne. Med flotte akademiske titler, rigtige jobs, forlovelser og realkreditlån. Og vi hænger stadig sammen. For altid. I aften skal vi fejre den enes kandidatgrad – endnu et vigtigt skridt på vejen <3.

!Indlægget indeholder affiliatelinks!

 

FORMIDDAGSKAFFE - og et par bøger på ønskelisten..

 Kommentarer (2)
  • Jeg er enig med Skjorten – pain de chocolat og ikke croissanter – og de smager himmelsk! Jeg præsterede at spise en hel del, da jeg for år tilbage var i Paris med min kæreste (før vi blev gift). Dengang gav jeg – og det vil jeg stadig gøre – graviditeten med vores første barn skylden; jeg var jo gravid og skulle spise for to – eller noget… 😉

  • Jeg sad netop og havde en lignende samtale med min veninde i går (ahem, nat…), om hvor dejligt de egentligt er, at vi efterhånden bare kan være voksne sammen. Jeg er nok ret meget en gammel sjæl i en 23-årig krop, men jeg nyder altså virkelig, at jeg ikke behøver drikke mig i hegnet hver eneste fredag længere, men at der er okay at nøjes med en krop kaffe og en cocktail. Det er sgu slet ikke så dårligt endda det der med at vokse op 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top