Du læser nu
OKTOBER – 7 favoritter..

OKTOBER – 7 favoritter..

OKTOBER - 7 favoritter..
Jeg elsker oktober. Det er nok min favorit-måned. Luften er blevet kølig og crisp, træernes farvespil giver grå dage kulør og vi er ofte heldige med de klare solfyldte efterårsdage. Jo. Oktober kan noget helt særligt Nu er vi allerede nærmest halvvejs i min favorit-måned (jeg ved ikke hvor tiden bliver af…), men hvis jeg er hurtig kan jeg endnu nå at fylde min oktober med de her 7 favoritter..

 

 

1. Jeans i en (for mig) ny silhouet… Er det mom-jeans de hedder? I don’t know – de her fra Monki ser enormt rare ud og vil være en fin addition til min garderobe.

2. En ny eftersårsfrakke i en kort model. Nu hvor jeg er blevet cyklist, kunne jeg godt tænke mig at finde noget overtøj, der ikke er for langt, for det er jo ikke specielt praktisk. Den her camel sag fra H&M står højt på ønskelisten, men jeg overvejer også om man istedet burde gå efter en mere anvendelig navy-sag.

3. Efterårsnegle i en dyb rød.. Om sommeren er mine negle ferskenfarvede og om vinteren er de mørkerøde. Mit repetoire råder altså over hele to farver (omend i ca en milliard nuancer…), og nu må det være tid til at skifte de lyse ferskennegle ud med min mørkerøde favoritlak.

4. Sneakers! Det er snart ved at være for koldt til bare ankler og sneakers, så i oktober gælder det om at nyde det så længe det varer – måske med en ny (kort) uldfrakke og nye seje jeans med ankelkig?

5. Jeg har bestilt en ny iPhone og jeg GLÆDER mig til, at den kommer. Mere hukommelse og et bedre kamera tæller højt på min liste – man må jo holde sit insta-game på toppen:)

6. Som barn hadede jeg rullekrave-sweaters. Faktisk hadede jeg dem til langt ind i mine 20ere. I løbet af de sidste par år er forholdet dog langsomt gået fra negativt til positivt og i år tænker jeg, at min garderobes ene turtleneck skal have selskab af lidt flere.

7. Av den var pæn hva’?! Jeg har taskeforbud resten af året, men derfor kan man jo godt stadig drømme.. Den her bordeaux YSL-sag ville ikke være nogen dum tilføjelse til min taskesamling. Sir’ det bare.

Har I noget godt på jeres oktober-lister mon? 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top