Du læser nu
SHOPPING – nude Chloé Susanna støvler..

SHOPPING – nude Chloé Susanna støvler..

SHOPPING - nude Chloé Susanna støvler..

Vi er begyndt at se ‘Forbrydelsen’ forfra og det meste af den forgangne søndag blev således fordrevet med tømmermænd og binge-watching – en slags overload af islandske sweaters, en McChicken (ohhh yeah!) og adskillige dåser Cola Zero.. Sweet. Undervejs fik jeg naturligvis også tjekket Instagram og Facebook ca. en milliard gange. Som det sig altså hører sig til, når der er dømt slap søndag. Og hvilket held! For henad aftenen så jeg at Kia havde travlt med at rydde ud i skoskabet og derfor solgte sine Chloé Susanna støvler i min farve.. Og størrelse, bevares;) Det var næsten for godt til at være sandt (altså, jeg er nødt til at gentage: et par nude Chloé Susanna støvler i min størrelse.. What are the odds!?), så jeg var hurtig til at slå til. Imorges fik jeg dem med hjem efter ét af vores møder og jeg eeeeeelsker dem. De er helt perfekte<3 Men nu er jeg vist også dækket ind på ankelstøvle-fronten for denne sæson;)

SHOPPING - nude Chloé Susanna støvler..

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top