Du læser nu
DAGENS OUTFIT – sort, grå & nude..

DAGENS OUTFIT – sort, grå & nude..

DAGENS OUTFIT - sort, grå & nude..
Dagens outfit i et nyt format;) Omend det er en slight modifikation af sandheden – jeg har trods alt ikke huller i bukserne, og min frakke er fra Selected, men så gammel, at det er umuligt, at støve et billede op af den på nettet;) Jeg lever livet i mine nye støvler (jaja – jeg skal nok snart skrue ned for nyforelskelsen;)) og grå/sorte-gevandter. Har fundet den uldne turtleneck frem, for sidste års favorit fra WonHundred holder altså endnu! Modellen hedder Inguna og fås i mørkegrå på deres webshop. Jo. Et casual torsdags-outfit herfra. Jeg har været på kontoret, men alene bag skærmen helt og aldeles mødefri. That almost never happens;)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top