Du læser nu
FREDAGSUNIFORMEN – og 6 ting jeg vil lave i weekenden..

FREDAGSUNIFORMEN – og 6 ting jeg vil lave i weekenden..

FREDAGSUNIFORMEN - og 6 ting jeg vil lave i weekenden..
Jeg ved godt, at I allerede har set det her outfit før, men nu har jeg jo aldrig holdt mig tilbage som repeat-offender før, så hvorfor begynde nu? 😉 Det er næsten blevet til min faste fredagsuniformen – den oversize skjortekjole fra Monki.. Så rar og blød, at det halve næsten kunne havet været nok. Således er det her outfit faktisk præcis 2 uger gammelt, men jeg har det på igen idag. Helt det samme. Nogle gange, er det rart, at gøre livet let. Og helt ærligt, havde jeg egentlig ikke regnet med at få den brugt så meget, som tilfældet har vist sig at være, men engang imellem lønner det sig altså, at købe noget, der er en smule out-of-character:) Parret med mine Toga Pulla støvler og min læderjakke fra Mango er lykken gjort.

Weekenden står for døren og jeg glæder mig til én af slagsen næsten uden planer – en familiefødselsdag på søndag og that’s about it, så i den her weekend vil jeg bruge lidt tid på mig selv, og:

 • .. gå en tur rundt om Kastellet med min kærlighed i hånden.
 • .. Sove længe og spise stor morgenmad til langt ud på formiddagen – med friskpresset juice, æg og måske noget snasket fra bageren? Det er jo weekend..
 • .. Spise lidt fredagssnoller på sofaen og se skodfjernsyn;)
 • .. Bruge mindst 2 timer på at læse i nogle af mine nye bøger. Med en kop te. Jeg har genfundet te-drikningen.
 • .. Få gjort altanen vinterklar – visne planter skal kyles ud og have møblerne skal i kælderen. Citrontræet er allerede røget indendøre.
 • .. Drømme mig hen i min mange wedding-boards, og få skrevet lidt flere bryllups-ord til jer. Vores venue er booket og Save-The-Dates er bestilt – jo, der sker noget.

 

Hvad skal I mon lave?

 Kommentarer (13)
 • Jeg er lige begyndt, at arbejde ude hvor du bor, og cykler/eller går langs vandet til og fra arbejde. Det er pudsigt, at jeg nu begynder at genkende de forskellige steder, hvor du tager dine billeder, det er helt hyggeligt sådan en efterårs morgen/aften 🙂

 • Mmmh, det lyder også bare som en lækker weekend. Min weekend kommer til at stå 100% i bøgernes tegn, når alle bogfanatikeres yndlingshøjtid står for døren; det er tid til Dewey’s Readathon, og det betyder ren hygge, sofaputning og læsemarathon i 24 timer. Skønt! 🙂

  God weekend
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Det er mega hyggeligt, og en lille smule fjollet. Du har 24 timer, og så læser du alt hvad du overhovedet kan. Vi fucker med vores døgnrytmer, læser os komplet skeløjede og stopper os selv med sukker en hel weekend, men det er den sjoveste udfordring, og det er altid vildt underholdende 🙂

   Readathonet er slut for denne gang, men jeg liveopdaterede undervejs her https://moonlitmadness.dk/readathon-oktober-2015/

 • Hej Asie
  Kan se du har halstørklæder fra både ACNE og Toogoodtobebasic. Jeg skal til at købe et nyt og overvejer et af dem. Jeg har desværre ikke mulighed for at prøve at have dem i hænderne før et evt. køb, så vil høre dig hvad du synes om dem? ACNE Canada er jo også noget dyrere.
  Du må have en skøn weekend. Det lyder det som om du nok skal få. Her bliver weekenden travl. Skal faktisk til at flytte fra Santa Barbara til Europa, så her står den på seriøs pakning og køb af vintertøj. Har jo ikke haft vintertøj de sidste 4 år. Tak for alle dine opslag om USA, især LA. Dem har jeg læst en del gange.

  • Hej Mette,

   Hmmm – jeg elsker begge slags lige højt. For mig handler det mest om farvevalget – altså, det har været farven der har gjort udslaget. Dem fra Acne er lidt tykkere i det end dem fra TGTBB:)

   Og du må være skør – hvem fra flytter dog fra Californien efter først at have skabt base dér? 😉 😉

   Kh

  • Tusind tak for svar!
   Ja, det spørger jeg også mig selv om med jævne mellemrum ? Det er dog min mands arbejde, der afgør hvor vi bor. Havde Californien været lidt tættere på DK (familien og venner) så var vi dog blevet boende. Her er skønt og det bliver svært at flytte. Det bliver også sværere og sværer evt at flytte tilbage til DK nu vi har prøvet at være væk. Fordele og ulemper ved det hele ? Her i Santa Barbara afholdes der mange skønne bryllupper ? Du må have en dejlig søndag.

 • Lækkert outfit 🙂 Hvilken str har du kjolen i? Jeg overvejer at bestille den fra Asos, men Monki’s størrelser er tit lidt store i det synes jeg.

  • Jeg har den i L – den er ret stor, men tanken er også at den skal være godt oversize, så jeg tror egentlig ikke det er sådan meget afgørende hvilken størrelse man ender med at vælge:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top