Du læser nu
SHOP MY CLOSET – med rabat til de hurtige..

SHOP MY CLOSET – med rabat til de hurtige..

SHOP MY CLOSET - med rabat til de hurtige..Sådan en regnvåd lørdag kan man for alvor få noget fra hånden på oprydningsfronten – altanen er blevet gjort vinterklar, stuen er blevet omrokeret på nipsfronten (.. jeg hader egentlig nips, så omrokeringen består primært i at rokere noget nips jeg et kort øjeblik synes var trés cool fra vindueskarm og reol til skraldespand.. Selv min nips-hadende mand, synes at jeg kan gå lidt for hårdhændet til værks, men altså – når først man er igang..) og jeg har nærstuderet klædeskab og lavet nye bunker; én til velgørenhed og én til min shop. Sidstnævnte er derfor blevet opdateret – med en hel del Acne, uldne tørklæder, frakker og et par Isabel Marant sneaks, som må videre:) Til de hurtige har jeg lavet rabatkoden SUNDAY15 der giver 15% på det hele. Den gælder (som navnet antyder) fra nu og til imorgen søndag kl 20. Shoppen kan I finde her!

 Kommentarer (4)
  • Lækkert! Jeg klikkede lige det nyde halstørklæde hjem fra toogoodtobebasic, men af en eller anden grund fik den ikke mine fulde adresse med, så jeg har sendt en mail 🙂
    Forsat god søndag!

  • En anelse farligt når nu man sidder hjemme lørdag aften med babyvagten og stadig leder efter det perfekte, pink tørklæde. Det har jeg vist fundet nu…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top