Du læser nu
BRYLLUP – vores italienske venue..

BRYLLUP – vores italienske venue..

BRYLLUP - vores italienske venue..

Som jeg skrev forleden, så er det lykkedes os, at finde den helt rigtige ‘venue’ til vores bryllupsfest i Italien – I kan se billeder ovenfor:) Det var ikke specielt let at finde det helt rigtige – jeg har været i kontakt med flere wedding planners og flere af de steder vi i fællesskab fandt frem nåede allerede at være udsolgt, selvom vi er ude i et år i forvejen.. Det ‘svære’ for os har været at finde et sted, der var et præcist match rent størrelsesmæssigt – det var vigtigt for os, at der var overnatningsmulighed for alle vores gæster, men omvendt skulle stedet heller ikke være så stort, at vi kun kunne fylde det halvt op.

I sidste ende var det mig selv, og ikke en weddingplanner, der fandt det her sted, og jeg ringede ret hurtigt til Italien, fik fat i Fernando og fandt ud af at det var ledigt – phew, what a relief. Vi fik hurtigt betalt depositum, og nu føles det enormt rart at vide, at vi har fundet stedet. Det var især billedet af det dækkede bord med lyskæder, der overbeviste mig om, at vi havde fundet det helt rigtige. Jeg glæder mig – helt vildt – til at fylde slotsgården med vores nærmeste familie og venner<3

Anyways – det er hér, vi skal hen. Jeg var (er?) lidt i tvivl om, det egentlig er lidt kedeligt (for dem der skal med, altså), at afsløre det hele her, meeeeen jeg håber, at ikke alt for mange af dem læser med (hej onkel!), og for dem der endelig gør, er det forhåbentligt kun et hyggeligt preview:)

 Kommentarer (28)
 • Må jeg spørge hvad stedet heder og hvor det ligger da min forlovede og jeg også leder efter det perfekte slot. Send gerne i privatbesked så alt for mange af jeres gæster ikke finder ud af for meget.
  Tillykke fra os 🙂
  Pernille

  • Jeg og min forlovede leder netop efter et sted som dette – må jeg også være så fræk at spørge hvad det hedder? Send endelig gerne en mail, hvis du gerne vil holde lidt på det 🙂

 • Hej
  Vi har arrangeret bryllupper i Toscana i mange år. Jeg har boet i Lucca i 20 år, så hvis nogle gerne vil have en dansk kontakt til at arrangere bryllup i Italien – eller bare gerne vil have lidt tips og gode råd – så er I velkomne til at kontakte mig gennem http://www.danitalia.com
  Mange hilsner
  Elisabeth

 • Kære Christine! Min kæreste (og soon to be ægtefælle) har, lige som jer, besluttet os for at holde vores bryllup i Italien – dog først i sommeren 2018. Vi er lige påbegyndt planlægning, og ville forhøre os om gode råd etc. som i evt. har opsnappet på vejen. Har i fx valgt at benytte jer af en wedding planner i Italien, hvor meget forventer i selv at arrangere, og er der noget i indtil videre synes at man skal være særlig opmærksom på?

  Håber at du har tid og lyst til at dele lidt ud af dine tanker 🙂 På forhånd mange tak. DBH, Christian & Cecilie

 • Stort tillykke med dagen igår 🙂

  Jeg har aldrig selv været med til sådan et udenlands bryllup… men tænker altid når jeg ser dem, om i(dem der inviterer) så betaler for alle dem der skal med? Eller de selv skal stå for det? altså transport og ophold

  • Kan se der er en side mere med kommentarer nu, og der havde jeg ikke set du havde svaret på samme spørgsmål 😉 Beklager 😛

 • hej acie.

  hvad er navnet på jeres venue ?
  det ser helt fantastisk ud! glææææder mig til at se billeder fra jeres bryllup derfra liiiige om snart! 🙂 🙂
  knus

 • Hej, fantastisk at dele brylluppet over flere dage, det gjorde vi også – det var så skønt at det hele ikke bare var overstået på en enkelt dag, men at det blev strukket over 2-3 dage, og vi nåede at tale med alle vores gæster, og ikke mindst kunne tage os tid til også at kigge hinanden dybt i øjenene – det er nu 17 år siden:)
  Al mulig held og lykke med den kommende tid og selve brylluppet!!

  • Tusind tak Pernille – du ‘sælger’ det godt. Det er lige præcis de tanker vi også har gjort os og vi glæder os meget <3

 • Wauw, det ser helt fantastisk ud!!
  Jeg synes det er vildt spændende med jeres destination wedding – og er vildt glad for, vi får lov at følge med på sidelinjen herinde 🙂

 • Hej Acie

  Tillykke med det hele, det ser crazy flot ud i Italy.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om dit forhold til Gud og jeres tanker omkring tro og kristendom, nu I har valgt et kirkebryllup.

  Hvor meget fylder troen i jeres hverdag? Hvad kan I bedst lide ved bryllupsritualet? Osv:-)

  God dag.

  • Hej Nanna,

   Beklager, men det er et virkelig privat spørgsmål – det vil jeg ikke svare på i dette forum.

   vh 🙂

 • Skønt! Det ser bare alt for dejligt ud!
  Det kunne ellers være helt perfekt at blive viet på toppen af det smukke italienske slot. I kender ikke en giftefoged eller en borgmester i kunne invitere med til festen? 😉

  • Haha – det er faktisk ikke svært at blive gift i Italien; det er bare os, der ikke har haft lyst. De fleste andre holder ceremoni og fest samlet, men jeg har længe drømt om at blive gift i Kastelskirken, og så giver det os mulighed for at invitere til stor reception og så skære mere ind til benet til selve festen:)

 • Hold nu op, hvor ser det skønt ud.. Jeg er virkelig glad for at du lader os følge med her på sidelinjen, det er super inspirerende (siger hende singlen, ahem..)! Fedt at I bliver viet herhjemme med reception først. Tænker det er en god måde at give alle I kender muligheden for at være med til at fejre jer uden nødvendigvis at skulle med udenlands – og så i øvrigt den perfekte “undskyldning” for at fejre i daaaagevis 😉

  • Det er lige præcis dét der er tanken – en større reception herhjemme, gør det muligt for os at dele festlighederne med lidt flere.. Og vielsen i Danmark var et ‘must’ – af hensyn til nogle gamle bedsteforældre og (helt ærligt) af hensyn til mig selv. Jeg har siden jeg mødte Skjorten vidst at jeg ville sige “JA!” til ham i Kastelskirken og har drømmende kigget ind af vinduerne flere gange. Det er en dream coming true:)

 • Wauw! Hvor ser det bare eventyrsagtigt og perfekt ud! ?

  Nu skal vi selvfølgelig ikke snage for meget i jeres kærlighedsfest, men jeg blev bare så forvirret da du lagde et billede af en dansk kirke på Insta. Bliver I viet herhjemme og så flyver hele flokken direkte til Italien, eller er det en flerdagsbegivenhed? 🙂

  • Hej Lisbeth

   Det kan jeg godt forstå – vi bliver viet i Danmark og holder reception i Danmark. Dagen efter flyver vi ‘flokken’ til Italien og holder en ‘flerdagsfest’ dernede:)

   KH

 • Jeg har tænkt over disse smuke billeder hele morgenen og drømt lidt om mit eget bryllup!
  Hvis man ikke bliver bryllups-skruk af det her indlæg, så ved jeg ikke <3

  I får uden tvivl dem smukkeste dag! Jeg glæder mig til at følge med i jeres planer.

  / Ida B

 • Hi Acie…… Bryllup i Italien…. Puha lyder dyrt og drømmeagtigt :))) Må jeg spørge hvad Jeres forventede budget er ?

  • Hej Lykke:)

   Nja – helt billigt bliver det nok ikke, men budgettet vil jeg gerne holde for mig selv (indtil videre ihvertfald). Det føles lidt som at dele privatøkonomien lidt for meget. Håber du forstår:)

   KH

 • Hvad gør man egentlig mht. flybillet og bryllup i udlandet? Hvem betaler osv? Vil meget gerne holde bryllup i udlandet, men føler at det er en lidt underligt OG ikke mindst svær ting at gøre 😉

  • Det er et godt spørgsmål – det var vi heller ikke helt sikre på, da vi begyndte at planlægge. Jeg har prøvet at spørge rundt blandt veninder/venner, der har været til andre bryllupper i udlandet og det ‘mest normale’ er vist, at folk selv betaler for både transport og overnatning – det er også den ‘etiquette’ der henvises til på flere større weddingsites (se fx her: https://www.theknot.com/content/destination-weddings-who-pays). Vi har dog valgt, at vi betaler for hele opholdet (dvs kost & logi), men ikke transport.

   Og hey – jeg er nok den forkerte, at sige til, at det er ‘underligt’, at holde bryllup i udlandet 😉

   Kh

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top