Du læser nu
KÅLWRAPS MED OVNBAGTE FALAFLER – og ugens madplan..

KÅLWRAPS MED OVNBAGTE FALAFLER – og ugens madplan..

KÅLWRAPS MED OVNBAGTE FALAFLER - og ugens madplan..

Åh søde mandag – efter en weekend med både bland-selv slik, en halv pizza og sushi er det helt rart at være tilbage på den lettere grøntsags-vogn igen. Der er en del af mig, der godt kan lide rutiner, når det kommer til mad (.. og ikke ret meget andet, ha!). Jeg spiser min skyr til morgenmad, drikker en kop kaffe i løbet af formiddagen på job, spiser salat til frokost og har madplan for aftensmåltiderne. Bum. Meget let. Ingen svære valg, der skal tages. Det hele er ligesom besluttet på forhånd, og jeg risikerer ikke at falde i dumme fælder pga lavt blodsukker.. Min bridal-diet melder også allerede -3.3kg – en del har nok været ‘nemme’ feriekilo, så let’s not get too excited;)

 

Anyways – i sidste uge stod der ovnbagte falafler i spidskålswrap på menuen. Til dem fik vi bønnespirer, rød peberfrugt og en skyrdressing med persille. Helt enkelt, men super godt. Tricket er, ikke at være for nærig med krydderierne i falafel-farsen – det skal jo smage af noget. Min falafel-opskrift har jeg delt lige her – og den er god kan I tro;)

 

Og som sædvanlig er der blevet lavet madplan – jeg skal ud med arbejdet én dag og til Oslo en anden dag, så der er planlagt 3 x aftensmad til den kommende uge. Hvad skal I mon have derude? Måske vi kan inspirere hinanden.. Vores plan kan I se nedenfor:

 • Brændende kærlighed med mos af rodfrugter
 • Lasagne med skjulte grøntsager
 • Spicy oksekødboller med persillerods-fritter og spidskålssalat med figen og feta

 

KÅLWRAPS MED OVNBAGTE FALAFLER - og ugens madplan..

 Kommentarer (5)
 • Tak for mad-inspo. Jeg skal godt nok ikke giftes – men har nogle efterfødsels kg, der ikke rigtigt vil slippe deres tag. Så lidt “lettere” mad vil være et skridt i den rigtige retning 🙂

  • Uf ja – den slags kilo har jeg også mange veninder, der kæmper med. Det skulle være de mest genstridige af slagsen:)

 • Ih hvor ser det lækkert ud! ? Jeg må vist få afprøvet din falafelopskrift! ?
  Herhjemme bærer vores menu også præg af at vi er på kur så her står den på:
  Mandag: flankesteaksrester m. spidskålssalat og dertilhørende tzatziki og cashewnødder, Tirsdag: rodfrugtmos m. oksesteg, Onsdag: rester, Torsdag: kyllingewok, Fredag: dunser med lynstegte rosenkål m hvidløg, soya og mandler, Lørdag: tapas med gode venner og søndag er vegetardag så der står den på tomatsuppe ☺️

 • Hvor finder du opskrifter til lasagnen?

  Vores madplan for denne uge:

  Grønne bønner med San Marzeno tomater, olie eddike dressing, tzatziki og laks med krydderurter og hvidløg.
  And med blandede grønsager og rodfrugter lavet i ovnen
  Fyldt kalkun med bearnaise dip samt sprøde broccoli og gulerødder

  Får du salat på arbejdet, Acie eller har du med hjemmefra?

  • Lasagne-opskriften findes bare oppe i agurke-knolden – jeg må få delt ved lejlighed! Jeg skjuler så mange grøntsager i den jeg kan, kan fx være rester fra juiceren, revet gulerod, løg etc..

   Fyldt kalkun med bearnaise dip lyder virkelig lækkert – hvordan foregår det?

   Og ja – vi har super god frokostordning på job. Jeg nøjes med at gå ombord i salatbaren – evt krydret med et lille stykke rugbrød, hvis jeg er meget sulten:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top