Du læser nu
SHOPPING – over-the-knee støvler i ruskind..

SHOPPING – over-the-knee støvler i ruskind..

SHOPPING - over-the-knee støvler i ruskind..
Ugh.. Det var ikke meningen, at jeg skulle have hele 3 par nye støvler på én måned, men ok – nogle gange klumper tingene bare sammen. De flade Toga Pulla-støvler redder mig hver eneste dag, og de nude Chloé-støvler kunne jeg jo ikke lade min næse gå forbi heller… Og så.. Sidste par – et par flade over-the-knee støvler i ruskind fra H&M i ‘Premium Quality’ (hvadend det så betyder..). Sådan et par har jeg længe haft i kikkerten, og når de så pludselig dukker op må man jo slå til. Jeg glæder mig også helt over, at konstatere at de nu er udsolgt i min størrelse – GODT jeg ikke var fornuftig og ventede;)

Jeg har ikke fået dem med posten endnu, men kan se, at de er på vej, så jeg krydser fingre for, at der er plads til min læg-muskler i dem (klassisk issue – who’s with me!?).. Jeg kunne godt lide, at de havde lidt spids snude og den lille hæl; helt perfekte til striktrøjer, uldne frakker, jeans og miniskirts. I kan finde dem på webshoppen HER – jeg har endnu ikke set dem i butik:)

 Kommentar (1)
  • Hvor var det godt, at du ikke var fornuftig. Jeg tror at de kommer til at klæde dig rigtig godt 🙂

    Jeg har et par flade, højskaftede støvler fra Patrizia Pepe – nok otte år gamle. Måske skulle jeg have gang i dem igen?!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top