Du læser nu
BRYLLUP – mere om kjolen..

BRYLLUP – mere om kjolen..

BRYLLUP - mere om kjolen..

Jeg var ude og prøve brudekjoler igår med en veninde (og brudepige.. yes – dem har jeg også fået styr på;)) og da vi tog afsted regnede jeg egentlig med, at jeg havde fundet kjolen (som jeg skrev om her), men havde brug for at prøve nogle andre silhouetter for virkelig at være sikker på, at det var ‘the one’… Jeg ved, at ‘a-line’ kjoler er gode til min facon, men måske der var andre muligheder? En mere ‘afslørende’ mermaid måske? Det måtte prøves.. Og pludselig, som jeg stod dér, i en kjole som var alt andet end dét jeg troede det skulle være – uden  ærmer/caps og alt for mange blonder – blev jeg helt i tvivl… Det føltes rigtigt.. Ikke HELT rigtigt lige i dén kjole (hvorfor jeg også godt tør vise lidt af den her.. selvom alle de der brudebutikker insisterer på at man ikke tager billeder – det er godt mine veninder er hurtige på hænderne;) ), men rigtigt.. Og sådan kunne man altså lige vende 180 grader midt i det hele. Puh. Gad vide, hvor jeg mon ender?:) Er I nysgerrige efter at se mere af denne kjole, så smed jeg også et lille smugkig op af den forfra på Instagram igår – I finder mig som @acieagurk:)

 Kommentarer (3)
  • Ej hvor er det et fint og stemningsfyldt billede! Ærgerligt man ikke må tage billeder, for sådan et er da virkelig rart at have som minde. Og hvor vildt at høre at man kan ændre sig så meget efterhånden som man prøver flere modeller. Jeg er SÅ spændt på at se det endelig resultat!

    • Ja, det er et svært valg.
      Min søster havde besluttet sig for en prinsessekjole og de var også rigtig pæne på hende. Men da hun fik en Mermaid på tænkte jeg bare “der er den” men ville ikke sige noget til hende for ikke at præge for meget. Heldigvis tog jeg masser af billeder og da hun sad og kiggede dem igennem blev hun ved med at vende tilbage til Mermaid kjolen og endte også med at have den på. Så fin! Så ja, billeder er vigtige og brug endelig så meget tid på prøvninger som du kan så det bliver den helt rigtige kjole :-). Glæder mig til at se hvad du ender med 🙂

  • Den ser fin ud! Og ja helt sikkert en god ide at prøve mange forskellige modeller og silhuetter.
    Skal du egentligt have to kjoler? Eller “genbruger” du fra vielsen til festen? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top