Du læser nu
SMYKKESKRINET – gyldne favoritter..

SMYKKESKRINET – gyldne favoritter..

SMYKKESKRINET - gyldne favoritter..

 

SMYKKESKRINET - gyldne favoritter..

Et lille udvalg af mine hverdagsfavoritter i smykkeskrinet. Jeg blander gladeligt både guld og sølv – mit ur blander begge dele, og binder på den måde metallerne fint sammen.. Min forlovelsesring er i platin og mine øvrige favoritter kan I se her. Min startag-halskæde fra Jane König er en relativt ny tilføjelse, men den er hurtigt blevet en favorit. Mit ‘Forget me not’-bangle er fra ByBiehl og har været en favorit i flere år, og det samme gælder øreringene ‘Mini Sparkle’, som også er fra ByBiehl og noget nær det eneste sæt øreringe jeg egentlig går med.

 

Som I kan se, er det en ganske beskeden samling og jeg kunne egentlig godt tænke mig at udvide dem med lidt flere fine sager – mine favoritter kan I se nedenfor. Halskæden med sten og halskæden med trekanten er fra Hvisk (dem er der iøvrigt 10% med koden NECKLACE10) , den omvendte hestesko er fra Maanesten, det lykkebringende øje er fra Carré og armbåndet er fra ByBiehl og vil passe glimrende til både mit bangle og mine øreringe… Jeg håber, at Skjorten ser det her indlæg, og føler sig inspireret, omend chancerne er slim (.. at most..). Ak ja – jeg må vist selv have muldvarpen op;)

SMYKKESKRINET - gyldne favoritter..

 

SMYKKESKRINET - gyldne favoritter..

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top