Du læser nu
NEW IN – høje støvler i ruskind og 25% rabat..

NEW IN – høje støvler i ruskind og 25% rabat..

NEW IN - høje støvler i ruskind og 25% rabat..

Mine nye støvler dukkede op i midten af sidste uge og jeg er allerede super glad for dem – men som jeg nævnte, så er jeg vist også dækket godt ind på støvle-fronten nu;) De har lynås i siden og elastik øverst, for at de ikke skal falde ned (men det gør de nu lidt alligevel – ikke meget, men altså.. hvad kan man også forvente?). Snuden er den helt perfekte blanding mellem rund og spids og hælhøjden er ikke noget man lægger mærke til – jeg havde dem på, da jeg var en dag i Oslo i sidste uge og både løb gennem lufthavne, stod op og præsenterede og iøvrigt havde sko på i mere end 16 timer og det gav ingen problemer at all.

 

På hjemmesiden står de som ‘lårhøje’ støvler, men jeg vil klart kalde dem ‘over-the-knee’-støvler – ihvertfald når de kun lige over knæet på mine ben, men ok; med mine 180cm har jeg self også noget ben af gi’ af;) All in all er jeg svært tilfreds med mit nye køb – hvis I føler jer fristede kan I finde dem online her. Lige nu giver rabatkoden 3169 -25% på en valgfri vare – nu jeg allerede havde slået til på støvlerne, har jeg naturligvis udnyttet koden til noget andet (uldent og camelfarvet); kan I mon regne ud, hvad der måtte fuldende min fall wardrobe?;)

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top