Du læser nu
OUTFIT – hvid frakke og sneakers..

OUTFIT – hvid frakke og sneakers..

OUTFIT - hvid frakke og sneakers..

I søndags var vi ude og nyde det gode weekend-vejr – vi er for nyligt begyndt at se ‘Forbrydelsen’ (har set sæson 1, 2 og er nu igang med sæson 3). Sæson 2 udspiller sig (til dels) i Mindelunden, og det var egentlig sådan vi fik idéen til tage derud.. Det er et virkelig fint sted – parken på den anden side står i et utroligt flot farveflor lige nu, og selve Mindelunden gav os begge et sug i maven. Det er virkelig noget Danmarks-historie, der ligger lige dér på kanten af København og Hellerup – jeg har kørt forbi den store trappe til Mindelunden to gange om dage hver eneste dag i 2 år, uden nogensinde at tænke over, hvad der mon gemte sig på den anden side. En ret fin lille søndagsudflugt, der absolut kan anbefales:)

 

OUTFIT - hvid frakke og sneakers..

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top