OUTFIT - hvid frakke og sneakers.. - Acie

OUTFIT – hvid frakke og sneakers..

OUTFIT - hvid frakke og sneakers..

I søndags var vi ude og nyde det gode weekend-vejr – vi er for nyligt begyndt at se ‘Forbrydelsen’ (har set sæson 1, 2 og er nu igang med sæson 3). Sæson 2 udspiller sig (til dels) i Mindelunden, og det var egentlig sådan vi fik idéen til tage derud.. Det er et virkelig fint sted – parken på den anden side står i et utroligt flot farveflor lige nu, og selve Mindelunden gav os begge et sug i maven. Det er virkelig noget Danmarks-historie, der ligger lige dér på kanten af København og Hellerup – jeg har kørt forbi den store trappe til Mindelunden to gange om dage hver eneste dag i 2 år, uden nogensinde at tænke over, hvad der mon gemte sig på den anden side. En ret fin lille søndagsudflugt, der absolut kan anbefales:)

 

OUTFIT - hvid frakke og sneakers..

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top