Du læser nu
OUTFIT – strikkjole og høje støvler..

OUTFIT – strikkjole og høje støvler..

OUTFIT - strikkjole og høje støvler..

Et klassisk efterårs-outfit fra min hånd – mine nye over-the-knee støvler tilsat en strikkjole og en klassisk frakke. Denne er en gammel sag fra Monki, som jeg hiver ud af skabet efterår efter efterår. Det er nu rart, at have den slags hængende i skabet (ikke mindst, når man bruger hele sæsonens budget på nye støvler;) ). Kjolen er fra Forever21 og købt i San Francisco i sommers – den er fin i strikken, så den er blevet brugt med både bare ben og, som her, med sorte strømper. Iøvrigt var dette mit brudekjole-prøvningsoutfit. Jeg har lært (det siger muligvis sig selv), at det er rart, at have kjole på, når man skal prøve brudekjoler. Både fordi man hurtigt kan komme af tøjet, men også fordi det altså er meget rart at have strømpebukser på – så føler man sig ikke helt så nøgen mellem prøvningerne (måske bare mig..).

 

OUTFIT - strikkjole og høje støvler..

 

 

OUTFIT - strikkjole og høje støvler..

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top