Du læser nu
BRYLLUP – om de perfekte brudesko..

BRYLLUP – om de perfekte brudesko..

BRYLLUP - om de perfekte brudesko..

Jeg har 2 veninder, som skal giftes til næste sommer/sensommer, og det er enormt hyggeligt at kunne dele processen med nogen, der står i præcis det samme. Den ene er Cathrine – hende kender i;) Der flyver sms’er frem og tilbage – om kjolefremskridt, papirtanker, skøre GIF’er, billeder af blonder og aber der holder sig for øjnene frem og tilbage… Det samme gælder min anden veninde – vi havde forleden en lang snak om duchesse vs mikadosilke, og havde jeg været en tilfældig medlytter, havde jeg nok haft lyst til at skyde os begge to i ansigtet (nårh ja.. bevares..). Stop jer selv. Men det er ok. Det er derfor vi har hinanden – så vores andre veninder slipper for at lægge øre til den slags.

 

Nuvel. Tilbage til det med skoene. For det var faktisk én af mine to med-brude, der forleden nævnte det med brudesko.. Jeg havde dårligt skænket det en tanke. Men det skal man jo også tænke på, og selvom jeg troede at jeg havde goooood tid, så viser det sig, at man helst skal have dem med til sine kjolefittings. Bevares – det giver mig stadig 5-6 måneder, så det burde så absolut kunne lade sig gøre. Men før eller siden må man jo hellere få gjort sig nogle tanker. Først troede jeg egentlig, at jeg gerne ville finde nogle blå sko. Navy og klassiske. Men jeg har haft svært ved at finde noget, der sådan er rigtigt passende. For de må også godt være lidt spektakulære. Små kunstværker:) Så jeg leder videre. Og har faktisk købt ét af de par I kan se ovenfor – jeg er ikke sikker på at det skal være dem, men nu har jeg dem i baghånden og smukke det er de. Er der mon nogen af jer, der har et par drømme brudesko i hovedet? Del endelig – jeg har brug for al den inspiration jeg kan få:) Hvad ville I blive gift i?

 

Iøvrigt lidt sjov bryllupstrations-info – bruden skal helst selv købe sine brudesko; ihvertfald må gommen ikke gøre det, for så vil bruden løbe fra ham… Derudover er der frit slag – de må både være nye og gamle.. Tilgengæld skulle de i gamle dage helst betales i kobbermønter (nogle bruger én-kroner i dag, meeeeen..) – jeg har købt mine på internettet i stedet. Det er jo 2015;)

 Kommentarer (14)
 • Okay jeg kan så byde ind med noget totalt andet – jeg blev gift for 2 måneder siden, og jeg endte i et par fra Deichmann 😛 Jeg ville også have blå sko, men havde en hel bestemt farve i hovedet (lyseblå) og dem kunne jeg ikke finde nogen steder, uden det var VIRKELIG brudesko! Så da jeg spottede pumps i den helt rigtige farve til 199kr røg de med hjem. Min kjole var alligevel så stor (!!) og lang at man ikke kunne se skoene 😉 OG! Skoene røg også under middagen alligevel – det var det nemmeste når der skulle klatres op og ned at stolen og under bordet hele tiden! 😀

 • Jeg har overvejet disse:
  https://rockahula.dk/product.asp?product=12122
  eller
  https://www.lolaramona.com/collections/all-shoes/products/angie-413001-20
  eller
  https://www.lolaramona.com/collections/all-shoes/products/marilyn-412102-2
  jeg elsker lola ramona sko – de er så gode at gå i og lidt anderledes i udseende. 🙂
  Disse tre har jeg overvejet til bryllup, pga af hjerterne, men ellers er der mange forskellige look – alt efter hvad det skal bruges til 🙂

 • Jeg havde guld Jimmy Choo heels på til mit bryllup. De er stadig flotte og jeg bruger dem en sjælden gang ved festlige lejligheder.

 • Er det mon de blå ruskindsloubs eller Valentinoerne?

  Jeg kørte en peach ruskinds peeptoe med bling- og fjerpynt fra ASOS. Fantastisk pris og FANTASTISKE sko. De er mine suverænt bedste stiletter. Jeg græder seriøst den dag, hvor de ikke kan mere.

 • Jeg er langt fra bryllupsforberedelserne, men følger Sophia Webster på Insta. Og elsker hendes lyseblå pumps, med wifey for lifey skrevet på sålen. Simpelt, men med et kækt twist 😉

 • Gianvito Rossi er jo altid en vinder! Jeg blev gift for 3 måneder siden og havde inden brylluppet bestilt flere par hjem, men endte altså med Gianvito Rossi.
  Dog, var jeg ret tæt på at vælge Valentinos Tango i nude/sart rosa. Meeeeen, dem kan man jo altid købe alligevel 😉
  Held og lykke med det hele.

 • Jeg havde selv de blå manoloer på. Åh gud, hvor var jeg i sko-himlen. De høstede oveni købet så mange roser, både fra kvinder og mænd. De er i sandhed små kunstværker.

 • Hold nu op, hvor er de pæne alle sammen! Glæder mig til at se, hvad du ender med.

  Og det er altså bare virkelig hyggeligt at følge dine bryllupsforberedelser. Jeg bliver i hvert fald i godt humør 🙂

 • Årh, hvor er parret fra Sophia Webster fantastiske.
  Ville ikke umiddelbart have tænkt på at vælge et blåt par, men kunne godt forestille mig at en dyb mørkeblå kunne være en smuk brudesko.

  Glæder mig til at se hvad du har valgt 🙂

  /Creativecareers.dk

 • Jeg blev gift i sommer og ville afsindigt gerne have haft valentino stilletterne på. Jeg endte dog i en 7cm Gianvito Rossi hæl i den smukkeste nude farve (de var nødt til at lave dem til mig da de var udsolgt i farven) – men de var fantastiske! Jeg kunne gå i dem hele dagen uden problemer – men jeg havde et par flade i baghanden just in case 😉

 • Alle skoene i collagen er vanvittigt fine og jeg er så langt fra noget der minder og forlovelse og bryllup som man kan komme, men jeg synes det er ganske underholdende at læse og høre om hele cirkusset.
  For jeg kan godt forstå hvis nogle forvandles til bridezillas med al den planlægning der skal til i rigtig god tid.

  Så når du og rockeren skribler om bryllupstanker, så lapper jeg det i mig – for det er indblik i en helt anden verden, for en kronisk single.

 • Min mor har samlet 25 ører til dét formål. Og da de udgik gik hun op i banken og bad om at få dem vekslet til 50 ører i stedet. Og nu står de derhjemme og venter på at vi beslutter os for en dag….
  //B

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top