Du læser nu
SMYKKESKRINET – ny lille gylden palme..

SMYKKESKRINET – ny lille gylden palme..

SMYKKESKRINET - ny lille gylden palme..

I weekenden faldt jeg over den lille fine guld halskæde med palme-vedhænget hos Bahne – en fin lille ny gylden ven, som minder mig om altid at have eventyrene med mig i hverdagene. Den er vist oprindeligt fra Pico, men jeg fandt den som nævnt hos Bahne – og endda med 20% rabat (som dog vist nok var et særligt weekend-tilbud). Jeg elsker at den er så lille og delikat, at den ikke dominerer og derfor let kan bæres sammen med andre halskæde-favoritter… Jeg er lidt inde i en gylden layering-periode;) Og nu har jeg altså fået tilføjet endnu en lille gylden favorit til samlingen – meget apropos, når nu jeg lige snakkede om det i sidste uge:)

 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top