Du læser nu
HJÆLP – den lille hvide..

HJÆLP – den lille hvide..

HJÆLP - den lille hvide..

Nu hvor I har set vores Save-The-Dates, har I også set, at vores bryllup kommer til at vare nogle dage – og således skal jeg altså ud og finde mere end én “brudekjole”. Jeg har altid ærgret mig over, at jeg ikke fik fat i denne kjole fra H&M Trend i hvid (jeg har den i sort.. phew..) mens tid var, og siden vores bryllupsplaner har taget mere og mere form har jeg ikke kunnet få den ud af hovedet. Jeg har i løbet af den sidste måned gennemrodet Trendsales, eBay og Vestiaire Collective nærmest dagligt for at se om der skulle være genvist – heldigvis har jeg jo noget tid til at finde den, men jeg tænkte alligevel, at jeg lige ville høre om der mon var én af jer, der lå inde med én I vil af med? Jeg er villig til at give mere end nyprisen og kan bruge en 38. 40 eller 42… Jeg tænker at det er den perfekte kjole til første aftens afslappede pizzaparty i Italien – tilsat høje wedges og afslappede krøller. Puh – håber én af jer kan hjælpe mig; giv endelig lyd, hvis den hænger i skabat og ikke rigtigt bliver brugt længere. Den vil være perfekt til mit bryllup;)

 

[PICTURE SOURCE]
 Kommentarer (12)
 • Hvis jeg var i dit sted og havde kjolen i sort, så ville jeg finde en dygtig skrædder, der kunne lave den i hvid. Især når det nu trods alt er til bryllup 🙂 Jeg tænker, at en skrædder kan hjælpe med valg af stof og samtidig sikre, at den kommer til at sidde lige som du aller mest ønsker det 🙂

  • Årh hvor er du sød – tusind tak! Du laver nogle virkelig fine ting!! Lige netop stoffet er min største bekymring – jeg aner ikke hvad det er for noget.. Det er sådan blankt på ydersiden, tykt og blødt (sådan ‘uldent’ i det) på indersiden. Jeg er aldrig stødt på det før? Any ideas?

  • Jeg har aldrig stået med kjolen i hånden før, men det kunne evt. være noget tykt georgette stof, Jaquard, eller en tyk mat satin.. Ihvertfald kan jeg være behjælpelig med det hele hvis det skulle være, så kan du få den lige som du vil have den!
   Knus

 • Jeg tænkte præcis det samme som Joy! Der er mange dygtige skræddere i København og det behøver jo ikke at være en tæskedyr én. Så kan du også selv vælge stof og få en kjole, der sidder helt perfekt 🙂 Ønsker dig held og lykke med jagten!

 • Bare et forslag: Nu har jeg ikke forstand på syning, men tænker at en skrædder relativ nemt kan sy en ny ved at lave et mønster på baggrund af den sorte kjole? Det kan da ikke blive meget dyrere end en ny (til overpris).

 • Det kunne være så fint! Håber det lykkes dig. Hvis ikke, har du så tænkt på drop waist kjolen fra Asos? Ikke helt lige så fin i det, men lidt samme stil. Den har jeg i hvid hvis det er, godt nok i str 18, men du er velkommen til at skrive, hvis det kunne være noget 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top