Du læser nu
BRYLLUP – 8 ETSY-fund til et personligt bryllup..

BRYLLUP – 8 ETSY-fund til et personligt bryllup..

BRYLLUP - 8 ETSY-fund til et personligt bryllup..Nu hvor de store linjer med location, dato etc er sat fast, er jeg klar til at dykke ned i detaljearbejdet omkring vores bryllup. Som alle andre, drømmer vi naturligvis om en smuk og super personlig fest. Det skal være VORES bryllup:) Heldigvis er der masser af hjælp at hente til de små personlige detaljer på Etsy og nedenfor har jeg valgt 8 virkeligt søde idéer til alt fra bryllupskage til brudepiger.

 

1. Personlige cake-toppers – både super fine, dekorative og enormt personlige… Jeg drømmer om en klassisk helt hvid fleretagers bryllupskage med et gyldent skilt i toppen<3 Find dem her.

2. Servietter med print – det skal vi helt sikkert også have. Så skal man bare beslutte hvad der skal stå;) Find dem her.

3. Etiketter med print til vinflasker – jeg har, med inspiration fra en veninde, tænkt mig at lave små champagne-flasker til mine brudepiger med personlige labels på. Det skal ikke være til brylluppet, men til en hyggelig bridal party middag inden<3 Find dem her.

4. Marquee-letters – sådan nogle har jeg også bestilt; oplagte som pynt på kagebord, gavebord, bar – you name it. Præcis hvor vores skal stå ved jeg ikke endnu, men jeg er sikker på, at jeg nok skal finde et sted:) Find dem her (eller tjek min DIY-guide her)

5. Såler til brudeskoene – en virkelig fin idé, som jeg aldrig er stødt på før. Man kan få lavet personlige såler til sine brudesko, som så påklistres under skoen… Find dem her.

6. Sjove weddinggames – ikke rigtigt mit bord, men som gæst og brudepige er der også masser af hjælp at hente på Etsy til hyggelige og underholdende indslag til enten polterabend eller bryllupsfest. Find dem her!

7. Robes til brud og brudepiger med monogram – jeg tror de fleste piger drømmer om at have gooood tid til at gå og gøre sig klar og smukke til den store dag, omringet af deres nærmeste veninder. Et sæt robes til selskabet er en virkelig fin og hyggelig idé, og de kan fås i alle mulige forskellige kvaliteter og med broderet monogram etc. Find dem her.

8. Mangler man noget blåt, så er de her ‘I do’-krystaller ret fine – lidt cheesy, men meget sjove og lige til at klistre under brudeskoene:) Find dem her!

 Kommentarer (4)
  • Kender du Shoes of Prey? Det er et australsk site hvor du kan designe dine egne sko – der i blandt også brudesko. Der er enormt mange design muligheder og du kan fx få stemplet dem med dit eget stempel, lave blå indersål (something blue) osv. Eneste ulempe er dog de ekstra omkostninger fordi de sendes fra AU, men du kender sikkert nogen i udlandet de kan sendes til i stedet, som kan tage dem med til dig 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top