Du læser nu
OUTFIT – en navy garderobe-klassiker..

OUTFIT – en navy garderobe-klassiker..

OUTFIT - en navy garderobe-klassiker..

Som nævnt har jeg været på udkig efter korte, varme jakker, som vil være gode at cykle i – pludselig ser man sig selv gøre den slags praktiske tanker, når nu man er begyndt at forcere vejen til og fra arbejde på den gamle jernhest. Jeg elsker, iøvrigt, virkelig turen frem og tilbage. De 11km er en daglig glæde og jeg nyder at få lidt ilt til hjernen og frisk luft. Det var et sidespring. Nå, men hvis oktober var en lidt skør støvle-måned, så har november vist sig at være en lidt skør jakke-måned – hele 3 nye er det blevet til, og altså deriblandt denne klassiske navy sag, som jeg har svært ved at forestille mig ikke skulle gå hen og blive en sand garderobe-favorit mange sæsoner fremad. I kan finde den online her.

OUTFIT - en navy garderobe-klassiker..

 

OUTFIT - en navy garderobe-klassiker..

 

OUTFIT - en navy garderobe-klassiker..

 

OUTFIT - en navy garderobe-klassiker..

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top