Du læser nu
SMÅ TING – på besøg hos Emily Salomon..

SMÅ TING – på besøg hos Emily Salomon..

SMÅ TING - på besøg hos Emily Salomon..

Der er dømt søndag formiddag på Kajen med dovent fortegn. Jeg har været hos bageren og hente gulerodboller, og nu er der sofadyne, kaffe og P3 i radioen. Der er blevet lagt madplan for den kommende uge, varer er bestilt på Nemlig og i eftermiddag skal jeg til fødselsdag hos LaChrissen.

 

Jeg har været lidt stille de sidste par dage – både fordi jeg har haft travlt ude i den virkelige verden, men også fordi jeg troede vi alle havde brug for lidt stilhed igår.. Jeg havde ihvertfald. Det er en voldsom verden vi lever i. Nuvel. Det omvendt meget passende, at være lidt ekstra opmærksom på de fine små ting i livet, og selvom det er en tilfældighed, så er det netop dém jeg fejrer ovre hos Emily idag. Hun har fået hjernerystelse og skærmforbud, så alle damerne har været igang – dagene er splittet ud og indhold forfattes til Emilys læsere. Idag er det mig, der har vagten og I kan altså læse et lille skud hverdagslykke LIGE HER. God søndag derude<3

 

 Kommentarer (7)
 • Kunne du evt lokkes til at skrible lidt ned om jeres proces omkring madplanen? Er det en fast ting hver søndag, hvor I brainstormer retter og bestiller? Jeg ville så gerne, men har endnu ikke formået at sætte mig ned og lægge planen 🙂

  • Hej Cecilie

   Ja det er en semi-fast søndagsting – selvfølgelig glipper det i nogle uger, men oftest lykkes det. Jeg gør det gerne søndag formiddag og så bestiller vi hos Nemlig inden kl 12, så vi kan få det leveret søndag aften. Det er super nemt!

   KH

 • Ååååh for sytten da hvor er du en heldig kartoffel med alle de ture til New York! Jeg er selv lige kommet hjem derfra, og elsker det stadig bare mere og mere gang for gang!! Nyd Thanksgiving (og Black Friday!)! Det er SÅ hyggeligt med familietid á la American Tradition! 🙂

  • Uh ja – de var fine<3 De ville passe fint til Italien, men nok ikke så meget til vores reception har i Danmark.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top