Du læser nu
BRYLLUP – små gaver til brudepigerne..

BRYLLUP – små gaver til brudepigerne..

BRYLLUP - små gaver til brudepigerne..

Jeg tippede allerede lidt om idéen i det her indlæg, men nu er tanken altså blevet til virkelighed. I dag er nemlig en helt speciel dag – jeg tror nemlig, at jeg har fundet kjolEN og har derfor en aftale i eftermiddag med min mor, svigermor, brudepiger og Rockeren (.. stille og roligt, haha), om at de skal med ind og se den allesammen, og hvis den bliver godkendt, så bliver det DEN.. Og den slags må jo markeres og fejres – jeg har derfor været igang i kreahjørnet og lavet små champagneflasker med personlige labels til brudepigerne. Idéen fik jeg fra en anden veninde, der også skal giftes (så den kan jeg ikke tage credit for), og der findes en masse labels man kan købe på Etsy (se fx link i indlægget her), men jeg var for utålmodig og gik istedet igang i Photoshop selv;)

Champagne-flaskerne er bare købt i Søstrene Grene, og mærkaterne har jeg skrevet ud på helt almindelige labels, der kan gå i printeren – super simpelt, men virkelig fint og festligt. Skål, på den;)

 

BRYLLUP - små gaver til brudepigerne..

 Kommentarer (6)
 • Hvor er det sødt, og hvor er du bare kreativ (og din veninde også!). Jeg elsker, at du er så detaljeorienteret i hele din planlægning! Alt ser bare så fint ud 🙂

  • Tusind tak Frederikke – og jeg kan godt lide at dimse lidt rundt. Det er ikke så meget jeg har tid til, men lidt bliver det til:)

 • Hvor vil jeg bare gerne giftes igen, når jeg læser dine “bryllups-indlæg”.

  De emmer så meget af kærlighed til din forlovede, din familie og dine venner.

  Inspirationen der er i alle disse indlæg er fantastiske og jeg er vild med det.

  Så! Jeg er glad for at kunne følge med i dette eventyr.

  Tak.

  • Årh, tusind tak Ditte, hvor er du bare sød<3 Det er både virkeligt hyggeligt og lidt angstprovokerende at dele, for jeg ved jo, at det er meget ømt for mig selv, og så er man ikke altid så god til at absorbere, hvis nogen nu skulle synes at mine valg var forkerte/grimme/kiksede/whatever, som man nok er med så meget andet, så din søde kommentar betyder MEGET og giver mig mod på mere:)

  • Jeg blev selv gift en regnvejrsdag, som i styrtende regnvejr. Hele dage.

   I sort Chanel fra top til tå. Stram sort top og sort tyl og sorte stillet-slingbacks (hvis det endda er et navn) og vores datter var iklædt næsten det samme. Vores bryllup var hemmeligt.

   Så er det skrevet højt!

   Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have gjort det anderledes på daværende tidspunkt, men i dag kunne jeg godt ønske mig lidt mere lyserødt og pastel-agtigt.

   Jeg forstår godt, at med noget så sensitivt, for det er det jo. Det sker kun en gang i livet, eller det er i hvert fald det vi alle arbejder på, og så skal det bare være perfekt, i vores øjne. Det er noget man ligger liv og sjæl i. Det skal være en drøm, det skal være magisk og det skal bare være dét.

   Godt du kunne bruge mine tilkendegivelser til noget. Dem tror jeg, at jeg vil poste lidt flere af hen af vejen.

   Jeg vil glæde mig til at følge mere med…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top