Du læser nu
COCKTAIL – Lynchburg Lemonade som på Salon39..

COCKTAIL – Lynchburg Lemonade som på Salon39..

COCKTAIL - Lynchburg Lemonade som på Salon39..

De fleste af jer, har nok fanget, at Skjorten og jeg, gerne frekventerer Salon39 på Frederiksberg, når der er dømt date night på Kajen, og det er ikke tilfældigt – hér kan man nemlig kombinere to af vores fælles favoritter: byens bedste burgere og mega gode cocktails. I mange år har jeg altid bestilt den samme sag til burgeren, nemlig en Lynchburg Lemonade (iøvrigt som følge af en anbefaling fra en tjener). Sidst jeg var dér kunne jeg ikke finde den på cocktailkortet mere (oh, skræk og rædsel..), men de ville stadig godt lave den til mig, da jeg spurgte efter den. Phew. Den er sød, syrlig og absurd lækker (.. intet mindre) – måske min favorit over alle cocktails?

 

I anledning af Frank Sinatras 90 års fødselsdag, sendte Jack Daniels mig i sidste uge opskriften på Lynchburg Lemonade (og andre Sinatra-favoritter), men det var helt absolut min lemonade-favorit, der stjal min opmærksomhed. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid troet at det var en Salon39-opfindelse og ikke en decideret cocktail, som man kunne gå ind og bestille i enhver cocktailbar. Turns out, I was wrong. Og endnu bedre – nu har jeg opskriften, så jeg kan lave den selv. Ofte. Hurra!

 

Lynchburg Lemonade Cocktail

  • 2 cl Jack Daniels
  • 2 cl sour (halvt sukkerlage, halv citronsaft)
  • 2 cl Triple Sec (orangelikør)
  • Lemonade

Fyld en shaker ½ med isterninger og tilføj Jack D, Triple Sec og sour. Shake grundigt, og si den over i longdrinkglas, der indeholder frisk is. Fyld op med lemonade.

 

COCKTAIL - Lynchburg Lemonade som på Salon39..

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top