Du læser nu
PAKKELISTEN – 12 items, 1 uges outfits..

PAKKELISTEN – 12 items, 1 uges outfits..

PAKKELISTEN - 12 items, 1 uges outfits..

Woop. Hellooooo New York! Ah,it’s good to be back! Kufferten har været lastet med chokolade-julekalendre og lakridser til den amerikanske familie, så jeg har forsøgt at begrænse min pakkeliste. Det resulterede i tankerne bag dette indlæg (og jo, jeg har mere end de 12 items med, men faktisk ikke ret meget)… For man kommer virkelig langt med 1 par jeans, 3 par sko, 2 jakker, et par kjoler og lidt blandede overdele. Faktisk har man vel dårligt brug for mere, når man sådan er på storby-ferie. Og dét er jeg klar over, ville være virkelig let at sige (.. skrive?!), men knapt så let at tro på, så derfor har jeg demonstreret det med en fuld uges outfits nedenfor – også inklusiv outfittet til middagen lørdag aften og bar-outfittet til fredag aften. Jojo – der er tænkt på det hele;) Og egentlig behøver man jo slet ikke skulle på ferie med en lille kuffert, for at tænke i samme baner – der er mange ting, der taler for en mindre omfangsrig garderobe, hvis man spørger mig.

 

PAKKELISTEN - 12 items, 1 uges outfits..

 Kommentarer (20)
 • Hej Acie. Jeg kan se, at du skriver, at du medbragte chokolade og lakridser til din familie.. Hvordan deklarerede du det, da I ankom til USA? Jeg skal holde jul på de dansk vestindiske øer i år, og jeg kan simpelthen ikke holde jul uden mindst en pose juleskum om dagen, men omvendt gider jeg heller ikke blive taget i tolden, fordi jeg har taget slik med.. Er de kun strikse i forhold til kød, grønt og frugt? Og hvis man deklarerer det på den seddel fra flyveren, bliver man så trukket til side og får rodet sin kuffert igennem? Krydser fingre for, at du når at se denne besked – for det kan altså ikke blive jul uden juleskum 🙂 VH

 • Jeg har selv en meget lille garderobe. Præcist 33 dele, faktisk, hvilket dækker alt mit hverdagstøj inklusiv jakker/overtøj og sko. Dertil har jeg et par festkjoler og selvfølgelig undertøj, nattøj og sportstøj.

  Man behøver ikke så meget som man selv går og tror. Det der ville også være perfekt til en uges ferie, for mig 🙂 En kjole, et par jeans og lidt forskellige toppe.

  Men det er virkelig en befrielse ikke at have mere. Jeg går kun i tøj jeg virkelig elsker og som 100% er min stil. Jeg kigger aldrig forvirret i skabet om morgenen. Jeg har et meget mindre ressourcespild (både mine egne penge, men også naturens).

  Jeg skriver en blog omkring det 🙂 http://www.medtankepåting.dk

 • Jeg faldt over din blog da du gæstebloggede hos Emily Salomon, og må sige at jeg allerede er fan. Jeg står selv og skal til NY (dog for største gang) og da vi skal holde nytår derovre skal der en del outfits med. Derfor var det dejligt inspirerende at se din pakkeliste, og hvor lidt man egentlig behøver uden det bliver kedeligt. Tak for inspirationen – nu har jeg mere plads i kufferten til de nye køb 🙂

  • Også bare fra H&M- jeg ved ikke om den er lige hullet nok i virkeligheden, men den illustrerede min pointe meget fint:)

 • Åh New York – er selvlysende af misundelse :o))
  Hvor er den fine lyseblå skjorte fra? Har ledt og ledt og denne ser ud til at have den rigtige pasform 😉

 • Det var en pakkeliste jeg kunne bruge. Den vil jeg prøve agtigt at holde mig til. Vi skal dog have barn med.

  Vi skal selv til New York snart og lave lidt juleshopping og jeg pakker altid for meget. Altid. Engang pakkede jeg en nyindkøbt sort cardigan, den glemte jeg i kufferten, så den kom med på forskellige rejser det næste halve års tid, inden jeg fandt den igen. Sort cardigan i sort kuffert.

  New York er bare fantastisk. Håber det bliver en fantastisk tur og husk at bede om ALLE rabatterne i Macy’s.

  Nyd det og fortæl lige lidt om hvordan temperaturerne er 🙂

 • Det er godt nok nogle fine outfits, du har sammensat – meget inspirerende 🙂 har du et link til de grå/sorte jeans? Rigtig god tur til NY. Gid det var mig!

  Vh Laura

 • Det er godt nok nogle fine outfits du har sammensat – meget inspirerende 🙂 har du et link til de grå/sorte jeans? Rigtig god tur til NY. Gid det var mig!

  Vh Laura

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top