Du læser nu
OUTFIT – doven lørdag i New York..

OUTFIT – doven lørdag i New York..

OUTFIT - doven lørdag i New York..

Støvler – Toga Pulla / Jeans – H&M / Sweatshirt- H&M / Frakke – Monki / Sunnies – Celine / Taske – Alexander Wang

Som det sig næsten hør og bør, lykkedes det mig selvfølgelig at blive lagt ned af en halsbetændelse ca. 24 timer før vi skulle afsted. Torsdag eftermiddag måtte jeg gå hjem (..det’ løgn – jeg blev hentet) fra arbejde – helt mast.. Derfra er alting lidt en tåge. Jeg sov ret meget. Og vågnede kun ca. en time før afgang mod lufthavnen – min pakning er derfor (at most) ret tilfældig. Jeg havde dog nedenstående pakkeliste liggende et sted i baghovedet, så lidt brugbart er der dog kommet med, men den lette uldjakke blev absolut skoddet til fordel for denne varme dynemodel fra Monki, som måske ikke er det mest fixe verden nogensinde har set, men tilgengæld føles lidt som at tage sin dyne på ud af døren. Anyways – vi upgradede og fløj i øvrigt direkte til New York, og da først jeg lå i mit flysæde var det jo ingen større sag, at sove de næste 8 timer, så det gjorde jeg. Indtil jeg blev hentet i den anden ende af to små glade typer, der var helt klar på fis og ballade.

 

Takket være lidt penicillin og en masse søvn er jeg således ved at være helt back to normal igen. Dagen igår var slap, men solrig. Vi gik på legeplads og hang i solen. Spiste eggs benedict og chocolate chip pancakes. Fik en eftermiddagslur. Og grillede hottere til aftensmad, inden vi alle faldt sammen foran ‘Frozen’ på sofaen. En helt udemærket lørdag for sådan en lidt svækket agurk<3

OUTFIT - doven lørdag i New York..

 

OUTFIT - doven lørdag i New York..

 

OUTFIT - doven lørdag i New York..

 Kommentarer (2)
  • Hej AC. Jeg er nødt til at høre, om du lige har købt din lækre jakke? Hvis ja, må jeg skynde mig ned i min lokale Monki butik.

    • Jeg tænker præcis det samme.

      Monki har i øvrigt de vildeste sorte stramme jeans med masser af stræk i til 250 kr. Købte to par i sidste uge, men kiggede slet ikke efter jakke…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top