CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks.. - Acie

CHELSEA & MEATPACKING – i tophue og sneaks..

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

Ny dag, mere solskin. New York viser sig fra sin allerfineste side og vi får dagene til at gå med langsomme strolls – hver dag i et nyt nieghboorhood. Vi har efterhånden en helt fast liste over hvordan vi får brugt dagene. Igår blev det til Chelsea og Meatpacking – og en stroll opad the Highline. Vi spiste brunch på Cookshop, og jeg kan rapportere at deres breakfast-sandwhich er GOD. Derudover blev det, naturligvis, også til en tur i Chelsea Market, hvor vi fandt papir-flæser til kalkunen – idag er det nemlig Thanksgiving og vi er på vej op i bjergene. Sidste år så dér sådan her ud, men i år er vi snarere ude i noget med en masse sol fremfor en masse sne… Regardless, bliver det herligt og jeg glæder mig til årets turkey-party. Verdens hyggeligste tradition:)

 

Iøvrigt – sorry, at jeg hænger lidt i kommentarsporet. Jeg håber, at I vil bære over med mig, nu hvor jeg holder ferie. Jeg skal nok få fulgt op! 🙂

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks..

 

CHELSEA & MEATPACKING - i tophue og sneaks.. &

6 kommentarer

  • Hvor ser det fint ud. Jeg skal selv til New York over julen, men har dog stadig ikke fundet et sted og bo endnu. Har du nogle gode ideer til hyggelige områder. Det behøves ikke at være på Manhatten..

    // Nadja

  • Årh, jeg vil så gerne til NY igen. Var der for 2 år siden og vil såååååå gerne igen. Fantastisk by! Misundelse her fra!

    Hvor er din kjole fra, den er super fin? 🙂

  • Jeg sluger hvert et ord du skriver om New York, selvom jeg har været der tusind og er der om 14 dage.

    Vi skal prøve Torst og Miss Lily’s. Den første dansk og den sidste jamaikansk, autentisk 70’er Jamaica.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top