Du læser nu
JUL PÅ KAJEN – 1. søndag i advent..

JUL PÅ KAJEN – 1. søndag i advent..

JUL PÅ KAJEN - 1. søndag i advent..

Åh – første søndag i advent; tænk at julen allerede er over os igen. Vi landede fra New York kl 6 imorges, og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg er dårligt jule-forberedt i år, men for mig er vores Thanksgiving-tur til New York startskuddet på the holiday season… Derfor har jeg heller ikke været klar med årets adventskrans, så denne er fra sidste år, men jeg tror nu altså, at den kommer til at ligne i år. Måske. En del af mig har også lyst til at forsøge mig med at binde en rigtig krans – den her version er bare så pokkers nem;)

 

Nuvel – en lille smule juleri er det da blevet til. Altanen har fået lys på og Skjortens julesok er hængt op. Nu mangler vi bare alt det andet;) Det er mig, der skal holde jul i år, så der er masser af forberedelser, der skal ordnes – julebag ikke mindst. Det må jeg igang med i næste weekend. Faste indslag er flødekarameller og vanilliekranse – og måske noget konfekt. Har I nogen julebagsfavoritter, som jeg også burde prøve? Noget lidt utraditionelt måske? 🙂

JUL PÅ KAJEN - 1. søndag i advent..

 

JUL PÅ KAJEN - 1. søndag i advent..

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top