Du læser nu
ADVENTSHYGGE – 5 weekendglimt..

ADVENTSHYGGE – 5 weekendglimt..

Der er dømt langsom adventshygge på Kajen idag. Jeg har været ramt den virkelig verden siden vi kom hjem fra New York, så det er også derfor jeg har været lidt stille i dette forum. Det er ikke altid, det lykkes mig, at være flere steder på on- og offline på én gang:) Nuvel. Det langsomme tempo er altså kærkomment, og jeg hygger rundt i blødt tøj blandt bagværk og levende lys. Så er det December<3

 

ADVENTSHYGGE - 5 weekendglimt..

I december må man spise lige så mange æbleskiver man kan. I weekenden ihvertfald;) Vi har allerede tømt julens første pose, for jeg har ikke fået bag nogen selv endnu. Det skal jeg nok nå. Hvis I er andre, der ligger foran mig (.. hvilket der utvivlsomt er), så har jeg delt min opskrift her (og den er go’, skulle jeg hilse og sige;)).

 

ADVENTSHYGGE - 5 weekendglimt..

Jeg tuller rundt i min badekåbe og bare tæer. Jeg fik en mani-pedi et par timer inden vi fløj hjem fra New York, og jeg glædes hver eneste dag, over at kigge ned på mine julede fødder.. Jeg er ikke nået så langt med julepynten i år, men startede tydeligvis nedefra;)

 

ADVENTSHYGGE - 5 weekendglimt..

Udover julefødder, har jeg også fået sat julelys på vinduerne… Jeg synes virkelig den sidste uge har været ubarmhjertigt mørk og grå, så det glæder mig med de ekstra lys i mørket. Derudover slog jeg til på den firarmede messingsstage i Søstrene Grene forleden – virkelig den nemme løsning, hvad angår mine tanker om årets adventskrans.. Billedet er ikke det bedste, og den kommer ikke rigtigt til sin ret – I kan se et bedre billede her.

 

ADVENTSHYGGE - 5 weekendglimt..

Jeg har også fået hængt de store papirstjerner op i silkebånd – hver dag, bliver der pyntet lidt mere op.. Det er nu en hyggelig process:) Den messingfarvede nitte-lampe er iøvrigt et lidt skørt New York-køb – jeg lavede ikke nogen garderobe-køb, men tilgengæld lidt skøre boligting. Denne lampe. Og en julesok til skjorten….

 

ADVENTSHYGGE - 5 weekendglimt..

… og så de her marquee-letters, som jeg fandt i Target. De er egentlig tænkt til vores bryllup, men her i december, får de altså også lov til at stå og lyse op i mørket på vores reol. De er udstyret med en timer, så de tænder automatisk hver dag kl 18 og slukker igen kl 22. Det er nu hyggeligt<3

 

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top