Du læser nu
REJSER – hæng med til The Village..

REJSER – hæng med til The Village..

REJSER - hæng med til The Village..

Det føles allerede som om det er 100 år siden vi var på ferie, selvom det egentlig bare er 14 dage siden jeg bøffede rundt på den anden side af Atlanten med min Skjorte i den ene hånd og min nevø&niece i den anden hånd. Der er noget lidt overvældende, ved at høre sin 4årige nevø tale engelsk med en tykkere amerikansk accent end man nogensinde selv kommer i nærheden af – og dét på trods af at have boet i USA af flere omgange, og stolt har modtaget et “but where’s your accent!?” flere gange. Glem det. Min nevø er mig overlegen. Tænker man, og sér ham scoote hjemmevandt ned af Bleecker Street på sit røde løbehjul. Gad vide, hvor meget han vil kunne huske, når han engang bliver voksen? Anyways – weekenden er lige om hjørnet, og jeg drømmer mig tilbage til en doven søndag i The Village. Hæng lige med en gang:

 

REJSER - hæng med til The Village..

[In an empire state of mind – nu har jeg været virkelig meget i New York på det sidste, og synet af nogle af skylinens ikoner får mig altid til at føle mig ‘hjemme’]

REJSER - hæng med til The Village..

[4 år og verdensmand i New York. En lille skør hjelm-kineser, der gerne gør sig til for sin Gagas kamera… Ham hér er noget helt specielt – så meget, at jeg helst holder ham for mig selv, men lige dét her billede kunne jeg altså ikke stå for<3]

REJSER - hæng med til The Village..

[Kig op! Gamle vandtårne, ikoniske brandtræpper og smukke gamle bygninger i varierende højde… I New York gælder det altså om at gå på opdagelse i mere end gadeniveau..]

 

REJSER - hæng med til The Village..

[Rundt om et hjørne, henover en vej – til højre dukker Freedom Tower pludselig op af nærmest ingenting.. Jeg taber pusten hver gang. Ikke mindst i disse ellers lidt uhyggelige tider..]

 

REJSER - hæng med til The Village..

[Se venner – det er ikke mange steder på Manhattan jeg ville have lyst til at cykle, men The Village kunne jeg godt lige klare – der er jo cykelsti!]

 

REJSER - hæng med til The Village..

[Ingen tur til New York uden en gang mexi – tacos, cervezas, jugos; hvad mere kan man bede om? I’ll take on of each, please!]

 Kommentarer (4)
  • Jeg tror helt klart, at et ophold som deres vil blive et varigt minde. Har hørt fra flere (nu voksne) expat børn, at det bandt familien sammen på en helt unik måde.

    Eneste ulempe ved at få smag på livet uden for andedammen er den udlængsel, som nok altid vil følge. Har selv tre amerikansk fødte børn og jeg frygter lidt, at vi på et tidspunkt bliver spredt for alle vinde. Og håber inderligt, at jeg kan give dem plads til at rejse ud, som mine forældre selv gav mig mulighed for.

  • Der må virkelig være noget helt magisk over at have familie på den anden side af atlanten på den måde. Selvfølgelig er der mere savn og alt det der, men du får også en helt særlig indsigt i et smukt område. Jeg vil vildt gerne bare opleve New York, men jeg vil endnu hellere opleve byen i øjenhøjde (og over!) på den fantastiske måde, som du viser frem her! 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

  • Ej hvor kan du da også bare lige få længslen efter NYC til at dukke op! Det er der selvfølgelig altid, because NYC right?, men det blev godt nok lige forstærket af de billeder og de ord.
    Og hold nu op et godt billede af din nevø! Hvis ikke han kan huske sin tid fra NYC selv, er det da rart med en faster til at fortælle gode historier derfra. Specielt når I sørger for at besøge så ofte 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top