HVERDAGSLYKKE – glimt fra livet på Kajkanten..

Mhmm… Søndag eftermiddag – Skjorten er begravet i Fifa, jeg sidder med computeren i skødet på sofaen, adventsstagen brænder fint i vindueskarmen og lejligheden dufter af hjemmebag. Jo. Det er 3. søndag i advent, julen nærmer sig for alvor og på Kajkanten bliver der julet lidt ekstra i disse dage.. Nedenfor får I lidt hverdags- (og weekend-)lykke<3

 

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[Friskbagte lussekatter eller luciabrød med tandsmør – mhmm…. kardemomme, sukker, safran og smør – en helt igennem fantastisk kombination.. og så er det jo Luciadag idag<3]

 

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[Jeg er normalt ikke god til levende lys, men lige adventsstagen er jeg blevet virkelig glad for<3]

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[I weekenden har jeg fået sol på næsen og lidt frisk luft – to dage i træk.. Som kontorrotte er det altså noget man sætter pris på i December, skulle jeg hilse og sige]

 

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[I år skal mine pakker have en silkesløjfe om sig, så jeg har øvet mig i at binde pæne sløjfer – jeg troede ellers kun man kunne binde sløjfer på én måde, men man lærer noget nyt hver dag;)]

 

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[Nissen har været forbi med et lyssværd i messingramme til Skjorten i adventsgave…. Nissen hilser og siger, at det er fra Just Spotted;)]

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[Lige siden jeg var barn har min mor bagt vaniljekranse til jul – hvert år.. Ikke andet julebag.. Kun vaniljekranse.. Så dem har jeg et lidt særligt forhold til. Mine er stadig ikke ligeså gode som hendes, men jeg lærer det nok en dag – måske når jeg får lov til at arve mormors kødhakker med den rigtige stjerne-skive.. Måske]

 

 

HVERDAGSLYKKE - glimt fra livet på Kajkanten..

[At min mor kun har bagt vanilie-kranse er muligvis på grund af min far, der nok er verdens største vaniliekranse-elsker.. Så derfor fik han også årets 2. sortering med hjem – de hang i en pose på bilhåndtaget, da han igår aftes hentede sin bil på Kajen. Igen var det naturligvis nissen, der havde været på spil..]

9 kommentarer

  • Det må altså uddybes; dit forhold til levende lys. Er det mon allergi eller æstetik der ligger til grund? Fortæl, fortæl – sagde den evigt nysgerrige.

    • Haha – nej altså. Jeg er bare dårlig til at få dem tændt. Synes de tager alt ilten og gør rummet så varmt. I don’t know. Det er ikke noget mere dybfølt end dertil – tænder bare ikke levende lys, særligt meget:)

  • Meget fine sløjfer! Jeg har helt droppet gavebåndet i år, og er gået all in på pænt papir istedet. Får aldrig tålmodighed nok til at binde pæne sløjfer 😉

  • Hvor har du dog fundet frem til de flotte sløjfer? Sådan vil jeg også lære at binde dem! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top